Buckshot Roulette v1.1.0 FULL APK — TAM SÜRÜM

BUCKSHOT ROULETTE, kötü şöhretli Rus Ruleti oyununu yeniden tasarlamaya çalışan, geleneksel tabancayı uygun bir 12 kalibrelik pompalı tüfekle değiştiren, masa üstü bir korku oyunudur. Bu ekstra ateş gücü ve daha da önemlisi av tüfeğini tabancaya göre kullanmanın farklı mekaniği, klasik ve ölümcül şans oyununa yeni bir bakış açısı sunuyor.
Geliştirici
Mike Klubnika
Güncellendi
21 Ocak, 2024
Boyut
349.7 MB
Sürüm
1.1.0
Gereksinimler
Cihaza Göre Değişir
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Açıklama

Heyecan ve stratejiyi birleştiren Buckshot Roulette Mobil APK ile yeni bir mobil oyun kahramanı ortaya çıktı. Yaratıcı geliştirici Mike Klubnika’nın 2024’te çıkardığı bu Android oyunu, dijital oyunu yeniden tanımlıyor. Buckshot Roulette bir oyundan daha fazlasıdır; her seçeneğin potansiyel olarak ölümcül olduğu sürükleyici bir deneyimdir. Eşsiz tasarımı ve büyüleyici oynanışı, Android oyunlarını yeniden şekillendirerek oyunculara yeni ve heyecan verici bir mücadele sunuyor.

Oyun, metal korkulukların uzun süredir kayıp olan davul makinelerinin nabzıyla titrediği bir yer altı gece kulübünün tepesinde geçiyor. Sahtekar bir AI satıcısı sizi bekliyor. Onlarla tanışacak mısın?

ÖZELLİKLER:

– 15 ila 20 dakikalık oyun süresi.
– Diegetic sistemler ve minimum kullanıcı arayüzü içeren sürükleyici ve temelli masaüstü oyun.
– Tahmin edilemeyen ancak kontrol edilebilir sonuçlar sunan ve makul miktarda tekrar değeri sunan önceden yazılmamış turlar.
– Kararları masanın altında değil, üstünde olanlara göre veren acımasız ama adil bir yapay zeka.

Buckshot Roulette v1.1.0 FULL APK — TAM SÜRÜM MOD BİLGİSİ

NOT: Oyunun mobil sürümü normalde yoktur. Fan yapımı olarak Bilgisayar oyunundan androide portlanmıştır

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle