MOD

Twitch v17.1.0 MOD APK — REKLAMSIZ

Son dönemlerde Twitch uygulamasının bir çok yerde ve yayın aralarında verilen reklamlar yüzünden siz kullanıcılarımıza özel uygulamada bulunan tüm reklamları kaldırdık tek yapmanız gereken şey uygulamayı indirip canlı yayınlarınıza reklamsız izleyebilirisiniz.
Geliştirici
Twitch Interactive Inc.
Güncellendi
21 Şubat, 2024
Boyut
132.40 MB
Sürüm
17.1.0
Gereksinimler
5.0 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Video

Sürümler

Sürüm Ağırlık Gereksinimler
16.4.0 100.55 MB 5.0 ve sonrası
16.1.0 87.87 MB 5.0 ve sonrası
v15.6.2 134.70 MB 5.0 ve sonrası
9.10.0 80.0 MB 4.4 ve sonrası

Açıklama

Twitch V17.1.0 MOD APK — REKLAMSIZ Android oyun camiasının lideri olan canlı sosyal video platformu Twitch’le en sevdiğiniz yayıncılarla birlikte oyunları platformadan canlı bir şekidle takip edebilirsiniz. Twitc ile hem canlı oyun videoları izleyip , yayıncı ve yayını izleyen kişilerle chat aracılığı ile konuşup sohbet edebilime şansı sunmaktadır. Platformun sadece oyun ile yayınları olmayıp e-spor etkinlikleri, sanat, müzik, yemek ve içerisinde bulunan bir çok yayınlama kategorisi içermetedır.

Twitch’te binlerce topluluğun favori yayıncılarla bir araya getiriyoruz. Sevdiğimiz oyunlarda, keyifte, eğlencede, heyecanda birbirimizle buluşuyor, sevdiğimiz şeyleri paylaşıyoruz. Twitch’i hemek indirin ve canlı oyunlar, müzik, spor, espor, podcast, yemek programı, IRL yayınları ve aklınıza gelebilecek güzel, tuhaf, absürd daha ne varsa her şeyin keyfini çıkaran milyonların arasına katılın. Sohbette görüşmek üzere.

Size Twitch’teki diğer süper şeylerin kısa bir listesini de yapalım:

Herkesin “olayı” topluluk. Biz aslında biriz: Hastası olduğunuz konu ne olursa olsun, aynı kafadan insanları Twitch’te bulabilirsiniz.
Destek atın, destek alın: Yeni yayıncılar bulun ve sevdiklerinize abone olun. Desteğinizin karşılığını da ayrıcalıklı avantajlarla alın.
Kendi kanalınızı açın: Twitch uygulaması, yayıncılığa başlamanın en kolay yollarından biri. Bir hesap oluşturun, doğrudan uygulama üzerinden yayına başlayın ve insanları kendi tutkunuz etrafında birleştirin.
Ne bulacağınız hiç belli olmaz: Canlı yayınlanan sadece popüler oyunlar değil, müzik festivalleri, roket fırlatışları, Tokyo’da sokak gezileri ya da keçi yogası da öyle. Evet, ciddiyiz.
Koyu mod: Buna bayılacaksınız. Siyah ile mor, birlikte hiç bu kadar iyi görünmemişti.

Twitch v17.1.0 MOD APK — REKLAMSIZ MOD BİLGİSİ

Reklamsız Mod Apk

Twitch v17.1.0 MOD APK — REKLAMSIZ Yenilikleri

Yeni bir görünümü kim istemez? Uygulamayı baştan aşağı elden geçirdik. Stabilitesini geliştirdik ve Twitch deneyimini baştan sona zenginleştirdik. Güncellenen görünüm ve kullanım ile birlikte performans daha da geliştirildi ve daha rahat gezinim için VOD oynatma kontrolleri yenilendi.

Subscribe
Bildir
guest
8 Yorum
En Yeniler
Eskiler
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle
Mert
Mert
8 ay önce

Abi güncelleme geldi lütfen güncelleme yapın

Mert
Mert
8 ay önce
Yanıtlanan:  İsmail Akçay

En iyisi APK delisi

Mert
Mert
8 ay önce

Abi güncelleme geldi yenileğin Twitch

enes
enes
11 ay önce

yeni sürüm yok mu kral

Emre
Emre
2 yıl önce

Link yok dostum?