She Sees Red v1.73 FULL APK — TAM SÜRÜM

Birisi popüler bir gece kulübünde çok sayıda insanı öldürdü. Dava için yalnız bir ​dedektifgörevlendirildi, sonu nereye çıkarsa çıksın her ipucunun peşinden giden bir ​dedektif​... Bukışkırtıcı, ​interaktif​ ​gerilim filminde​ HİÇBİR ŞEY göründüğü gibi değil!
Geliştirici
Rhinotales
Güncellendi
21 Temmuz, 2022
Boyut
1.0 GB
Sürüm
1.73
Gereksinimler
5.1 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Video

Açıklama

She Sees Red v1.73 FULL APK, dedektiflik, seçim yapma ve hikaye türündeki oyunları seviyorsanız denemeniz gerektiğini düşündüğüm yapımcılığını Rhinotales stüdyosunun üstlendiği Android platformunun sevilen oyunlarından birisidir. Amacınız bulunduğunuz tehlikeli olayların içinde karakterinizle ilerlemek ve suçluları yakalamaktır. She Sees Red içinde yaşanan kısıtlamalardan dolayı FULL APK yani TAM SÜRÜM olarak sunuyorum bu sayede hiçbir engele takılmadan oynayabilir, hikayenin sonuna ulaşabilirsiniz. Tehlikeli suçlular, aldığınız kararlara göre şekillenen hikaye, dikkat etmeniz gereken ipuçları ve dahası sizleri bekliyor. STEAM üzerinden mobil cihazlara geçiş yapan oyunlardan birisidir. TÜRKÇE seçimler ve alt yazı desteği mevcuttur.

Seçimler​ yapın. ​Olayları​ değiştirin. Dedektif olun. Farklı sonlar yaşayın ve kan kırmızı ​interaktifbir film​ olan She Sees Red’de bir katilin zihninde yaşayın. Soruşturmanız şimdi başlıyor!

She Sees Red, ​suç​ içerikli ​interaktif​ ​bir oyun​ ve ​şiddet ​dolu bir ​cinayet​ ​gizemidir​. ​Karar vermebecerilerinize meydan okuyun, kendi yolunuzu ​seçin ​ve katili bulun.

● Sürükleyici, doğrusal olmayan anlatıma sahip bir oyun-film.
● Öykünün​ öğeleri, ​macera​ boyunca anlamlı ​seçimler ​yaparak deneyim edilebilir.
● Cinayeti​ çözecek dört olası son – ​seçim ​size kalmış!
● She Sees Red’in eşsiz bir ​interaktif oyun​ olmasını sağlayan profesyonel aktörler, kurgu,ışıklandırma ve ses tasarımı.
● Derin ve merak uyandırıcı gelişmeler.

She Sees Red, seçim tabanlı dramatik bir oyun ve aynı zamanda gece kulübündeki ​cinayet​,soruşturmayı çözen akıllı bir ​dedektif ​ve organize bir suça dair gerçek bir ​gerilim filmi​. İlginç vegizemli ​anlatımın tadını çıkarın – ​dedektifin ​ortaya çıkaracaklarını görmek için katil olarakseçimler yapın. ​Detektifler ​genellikle göründükleri kadar basit değiller ve “soruşturma üzerindekikadın” bir istisna değil. Suç mahalline gidin, ​suça ​dair yeni detaylar keşfetmek için seçimlerinizidoğrulayın ve davayı çözmek için mümkün olan her şeyi yaptığınızdan emin ​olun​!

She Sees Red v1.73 FULL APK — TAM SÜRÜM MOD BİLGİSİ

FULL APK yani TAM SÜRÜM olarak sunuyorum bu sayede hiçbir engele takılmadan oynayabilir, hikayenin sonuna ulaşabilirsiniz.

She Sees Red v1.73 FULL APK — TAM SÜRÜM Yenilikleri

Hata düzenlemeleri yapılmıştır.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
En Yeniler
Eskiler
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle
Furkan
Furkan
1 yıl önce

Deneyeceğim bir de Türkçe ise gerçekten tadından yenmez