Abandoned City Survival v1.0.1 MOD APK — ALIŞVERİŞ HİLELİ

Hayatta kalma ve idle oyunlarını sevenler için tavsiye ettiğim siz değerli kullanıcılarımıza özel alışveriş hileli bir şekilde sunuyorum bu sayede oyundan daha fazla keyif alabilir, sığınağınızı kolay bir şekilde inşa edebilirsiniz.
Geliştirici
CASUAL AZUR GAMES
Güncellendi
22 Haziran, 2022
Boyut
224.0 MB
Sürüm
1.0.1
Gereksinimler
7.0 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Video

Açıklama

Abandoned City Survival v1.0.1 MOD APK ALIŞVERİŞ HİLELİ, hayatta kalma ve idle  oyunlarını sevenler için tavsiye ettiğim yapımcılığını CASUAL AZUR GAMES stüdyosunun üstlendiği Play Store’da 1.000.000+ fazla indirme alan, android platformun popüler hayatta kalma oyunlarından birisidir. Oyundaki temel amacınız yönetimini sağladığınız karakter ile birlikte yok olmuş şehirde küçük topluluklar bularak onlar ile kaynak toplama ve bunları bir arada tutup kendinize ait bir sığınak inşa etmeye çalışmaktır. Abandoned City Survival v1.0.1 MOD APK ALIŞVERİŞ HİLELİ ile oyunda yaşanan genel sıkıntılardan dolayı siz değerli kullanıcılarımıza özel alışveriş hileli bir şekilde sunuyorum bu sayede oyundan daha fazla keyif alabilir, sığınağınızı kolay bir şekilde inşa edebilirsiniz. Yıkılmış şehir, kurtartılmayı bekleyen küçük gruplar, kıyamet ve daha birçok şey siz değerli android oyun kullanıcılarını bekliyor. Şimdiden keyifli oyunlar dilerim.

Abandoned City Survival v1.0.1 MOD APK — ALIŞVERİŞ HİLELİ MOD BİLGİSİ

ALIŞVERİŞ HİLELİ

Abandoned City Survival v1.0.1 MOD APK — ALIŞVERİŞ HİLELİ Yenilikleri

Yeni harita! Yolculuk devam ediyor.
Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
En Yeniler
Eskiler
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle
Sadettin
Sadettin
1 yıl önce

Tekerlekler alınmıyor gene olmuyor bi yerde tıkanıyor tekerlek alınmadığı için bide dinamit alınmıyor

Migos
1 yıl önce
Yanıtlanan:  Sadettin

Nadir karakterleri ücretsiz bir şekilde satın alabiliyorsunuz, bunları çalıştırarak hızlı bir şekilde kaynakları topluyorsunuz.