Guns of Boom v30.0.275 MOD APK — SINIRSIZ MERMİ HİLELİ

Guns of Boom, süper 3B grafiklerle sürükleyici oyun tarzına sahip olan çekişmeli ve çok oyunculu bir FPS oyunudur. Hatta o kadar kolay ki, denetimleri kedin bile öğrenebilir! Ancak yetenek üst sınırı, aşırı derecede zorlayıcı ve hırslı turnuva tarzı savaşlara alışkın olan, çekişmeli eSports oyuncularının ilgisini çekmeye yetecek kadar yüksek seviyededir. Çeşitli haritalarda çevrimiçi PvP savaşlarına katılarak farklı aldatma taktiklerini kullan. Ortalama olarak 5 dakikadan daha az süren süratli karşılaşmalarda en harika FPS deneyimini yaşa.
Geliştirici
Game Insight
Güncellendi
31 Temmuz, 2022
Boyut
1.1 GB
Sürüm
30.0.275
Gereksinimler
5.0 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Video

Sürümler

Sürüm Ağırlık Gereksinimler Tarih
v25.0.209 940.2 MB 5.0 ve sonrası 19/04/2024

Açıklama

Oyundaki amacınız bulunduğunuz harita içinde düşmanlarınıza karşı mücadele etmek ve bölümde birinci olmaya çalışmaktır. Guns of Boom içinde yaşanan genel zorluklardan dolayı MOD APK yani seri şarjör değiştirme hileli, azaltılmış geri tepme hileli olarak sunuyorum bu sayede etkili vuruşlar yapabilir, mermilerinizi korkmadan kullanabilir, düşmanlarınızdan her zaman önde olabilirsiniz. Guns of Boom Play Store’da 50.000.000’dan fazla indirilmiştir. Bitmek bilmeyen mücadeleler, dünyanın dört bir yanından oyuncular, özel silahlar-eşyalar ve dahası sizleri bekliyor.

✔ Kolay ve sezgisel denetimler: Oyuna daha en başından alışarak sıralamalarda yükselmeye başla!
✔ Canlı grafikler ve daha eski cihaz desteği: Donanım gereksinimleri çok düşük seviyede kalırken nefes kesen görseller seni adeta ekrana yapıştıracak.
✔ Çekişmeli PvP savaşları: Sayısız harita ve oyun modunda takım bazlı eğlenceyi yaşa. GoB’de adrenalin dolu aksiyon son sürat devam ediyor!
✔ Karakter özelleştirme: Çeşitli ek özellik ve ekipman yeteneklerini kullanarak eşsiz bir kahraman oluştur ve yüzlerce güzellik öğesiyle en mükemmel görünümü yarat. Oyun tarzın için son derece kolay bir şekilde esnek bir yapı oluşturabilirsin.
✔ Düzenli güncelleme ve etkinlikler: Sürekli gelen içerik eklemeleri, yeni özellikler ve renkli temalı etkinliklerle asla sıkılmayacaksın. Bu oyun veriyor da veriyor!
✔ Pro Oyun Modu: Dünya çapında beğeni toplayan takımlardan oyuncuların yer aldığı eSports etkinlikleri. Bir mobil FPS oyunu gerçekten de çekişmeli olabilir mi? Sen ne diyorsun!

Guns of Boom, süper 3B grafiklerle sürükleyici oyun tarzına sahip olan çekişmeli ve çok oyunculu bir FPS oyunudur. Hatta o kadar kolay ki, denetimleri kedin bile öğrenebilir! Ancak yetenek üst sınırı, aşırı derecede zorlayıcı ve hırslı turnuva tarzı savaşlara alışkın olan, çekişmeli eSports oyuncularının ilgisini çekmeye yetecek kadar yüksek seviyededir. Çeşitli haritalarda çevrimiçi PvP savaşlarına katılarak farklı aldatma taktiklerini kullan. Ortalama olarak 5 dakikadan daha az süren süratli karşılaşmalarda en harika FPS deneyimini yaşa. Oyun başladı!

Guns of Boom v30.0.275 MOD APK — SINIRSIZ MERMİ HİLELİ MOD BİLGİSİ

Sınırsız mermi hilelidir.

Guns of Boom v30.0.275 MOD APK — SINIRSIZ MERMİ HİLELİ Yenilikleri

5. SEZON, 2. PERDE
Korsan ganimetlerini ve yeni güzellik öğelerini alarak korsan görünümünü tamamla!

U KISIMLARI
Artık Savaş Kariyerinde tabanca ve bıçaklar için U Kısmı alabilirsin

E-SPOR TEÇHİZATI
E-spor cephaneliği artık daha çok silah ve teçhizat sunuyor. Yeni eklenenlerle rekabet becerilerini ortaya koy

YENİ ETKİNLİK
Derine Dalıp gizli su altı laboratuvarındaki yeni teçhizatları keşfet

DÜZELTME
Teknik düzeltmeler ve arayüz geliştirmeleri

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle