MOD

VivaCut PRO v3.5.0 MOD APK — PREMİUM KİLİTLER AÇIK

Kaliteli ve detaylı video düzenlemek isteyen kullanıcılarımıza tavsiye ettiğim ygulama içerisinde yaptığınız videoların altında fligran - reklamların çıkmasından ve premium özelliklerin fiyatı pahalı olduğunda dolayı siz değerli kullanıcılarımıza özel tüm premium özellikler açık ve reklamsız bir şekilde sunuyorum bu sayede videoları istediğiniz uzunlukta yapabilir, filigran olmadan kolaylıkla HD videolar paylaşabilirsiniz.
Geliştirici
VivaCut
Güncellendi
22 Aralık, 2023
Boyut
149.3 MB
Sürüm
3.5.0
Gereksinimler
5.0 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Sürümler

Sürüm Ağırlık Gereksinimler
3.1.6 109.3 MB 5.0 ve sonrası
3.1.3 105.8 MB 5.0 ve sonrası
3.0.7 135.6 MB 5.0 ve sonrası
3.0.0 86.7 MB 5.0 ve sonrası
2.17.5 120.0 MB 5.0 ve sonrası

Daha fazla versiyona bakın

Açıklama

VivaCut PRO v3.5.0 MOD APK PREMİUM KİLİTLER AÇIK (VIP – PREMIUM UNLOCKED), kaliteli ve detaylı video düzenlemek isteyen kullanıcılarımıza tavsiye ettiğim yapımcılığını VivaCut Professional Video Editor firmasının üstlendiği android platformun popüler video düzenleme, kesme uygulamlarından birisidir. Uygulamanın içeriğine bakacak olursak, green secreen yani yeşil ekran efektide dahil olmak üzere, çok katmanlı düzenleme, kesme, hız ayarlama, geçişler, metin ekleme gibi çok detaylı düzenlemeler yapacağınız efsanevi uygulamalardan biridir. VivaCut PRO v3.5.0 MOD APK PREMİUM KİLİTLER AÇIK ile uygulama içerisinde yaptığınız videoların altında fligran – reklamların çıkmasından ve premium özelliklerin fiyatı pahalı olduğunda dolayı siz değerli kullanıcılarımıza özel tüm premium özellikler açık ve reklamsız bir şekilde sunuyorum bu sayede videoları istediğiniz uzunlukta yapabilir, filigran olmadan kolaylıkla HD videolar paylaşabilirsiniz. Glitch efektleri, profesyonel video düzenleme ve birleştirme, animasyon editörü, video maskelemesi, farklı tarzlardaki metinler ve daha birçok şey siz değerli android kullanıcılarını bekliyor. Şimdiden keyifli günler dilerim.

VivaCut, en iyi video düzenleyici ve ücretsiz video montaj yapma programı. Bu profesyonel video düzenleyici, harika video geçiş efekti ve aralarından seçim yapabileceğiniz benzersiz müzik türlerine sahip tonlarca video düzenleme şablonuna sahiptir.

Çok katmanlı zaman çizelgesi ve kroma anahtarı özellikleri, Youtube ve Instagram için müzikli viral videolar hazırlamanıza yardımcı olur. VivaCut ile videoya kolayca müzik ekleyebilir, müzik ve fotoğraflarla video düzenleyebilir, geçiş efektleriyle video düzenleyebilirsiniz vb.

Tüm video düzenleme işlevleriyle profesyonel Video Montaj Yapma Programı: video editleme, video birlestirme, video müzik ekleme, videoya metin ekleme, video hızlandırma, video yavaşlatma, YouTube icin video montaj, Tik Tok icin video duzenleme, vb.

Profesyonel Video Düzenleyici
[Çok katmanlı zaman çizelgesi] Bindirme video düzenleyici ile kare kare hassasiyet için zoom özellikli şık bir düzenleme arayüzü
[Video Geçiş Efektleri] Viva Cut’taki geçişli sinematik bindirme video düzenleyicisiyle muhteşem yaratın
[Yeşil Ekran Efekt/Chroma key bileşimi] Hollywood düzeyindeki bir Film gibi videoları birleştirin/karıştırın
[Ses Çıkarma] Geçişli video düzenleyici, herhangi bir videodan müzik/ses çıkarmanızı sağlar
[Müzik] Videonuza bir film müziği veya ses efekti ekleyin ve bunun için geçişleri olan bindirme video düzenleyici kullanın
[Glitch Efektleri]] En havalı aksaklık efektleri ve geçişleri!

Video Düzenleme Programı
[Video editleme] Hassas Video Düzenleme Uygulaması için geliştirilen profesyonel araçlar
[Video birleştirme] Geçiş efektleriyle klipleri videoda birleştirin, video klipleri tek bir videoda birleştirin

Video müzik ekleyin, videoları müzikle birleştirin, videoyu müzikle ve resim ile düzenleyin.
[Hız Kontrolü] Hızlı ve yavaş hareket, tüm özelliklere sahip en iyi video düzenleyici gibi sadece Viva Cut ile videonuzu yakar!

Video Montaj Yapma Programı
[Geçiş efektleri] Geçiş efektleri ile video montaj yapma, müzik ve fotoğraflarla videoları düzenleyin. Programı fotoğraf ve müzik ile video yapmak için.
[Video klipleri birleştirin] Video klipleri geçişlerle birleştirin, müzikli ve fotoğraflı videolar oluşturun. Ücretsiz en iyi video düzenleyici ve profesyonel video montaj yapma programı.
[Resim içinde Resim] Çift geçişler ve göz alıcı YouTube videoları için ücretsiz geçişler oluşturmak üzere klipleri birleştirin.

Video muzik ekleme
– Video muzik ekleme, videoları müzikle birleştirin, müzik ve fotoğraflarla video duzenleme.
– Tek bir tıklamayla video muzik ekleme. En iyi profesyonel müzik video düzenleyici uygulaması.

Efektli video düzenleyici
– Profesyonel efektli video düzenleyici: Glitch etkisi, geçiş efektleri … Efektli ve müzik ile videoları düzenleyin.
– Müzik ve efektli en iyi video düzenleyici, ayrıca özel efektli profesyonel video yapma programı.

YouTube için video montaj
– Tik Tok için geçiş efektleri ile YouTube ve video yapma programı için ücretsiz video düzenleme uygulaması.
– Kolayca YouTube vlog’ları, Instagram hikayeleri, TikTok videoları ve daha fazlasını oluşturun. Ücretsiz en iyi video düzenleyici ve profesyonel video montaj programı.
– YouTube, Instagram ve Tik Tok için profesyonel video yapma programı ve en iyi video düzenleyici.

Videoyu kaydet ve paylaş
– Videoyu / filmi 720p, Full HD 1080p ve 4K olarak dışa aktarın. Tüm özelliklere sahip en iyi video düzenleyici ve profesyonel video montaj programı.
– Videoları telefonunuza kaydedin veya YouTube, Instagram, Tik Tok’ta paylaşın.

Android için Viva Cut, ihtiyacınız olan tüm özelliklere sahip en iyi video düzenleyici! Müzik ve geçiş efektleri ile Profesyonel Video Montaj Yapma Programı: video editleme, video birlestirme, video müzik ekleme, videoya metin ekleme, video hızlandırma, video yavaşlatma, YouTube icin video montaj, Tik Tok icin video duzenleme, vb.

VivaCut PRO v3.5.0 MOD APK — PREMİUM KİLİTLER AÇIK MOD BİLGİSİ

TÜM PREMİUM ÖZELLİKLER AÇIK

FİLİGRANSIZ VİDEOLAR

REKLAMSIZ

VivaCut PRO v3.5.0 MOD APK — PREMİUM KİLİTLER AÇIK Yenilikleri

1.Yeni özellik: Yer paylaşımlı video Hız ayarlama
#2.hata düzeltme ve performans iyileştirme

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle