Crypto Tracker – Coin Stats v5.10.1 MOD APK — PREMİUM KİLİTSİZ

*COIN ARAMA Bir sonraki müthiş coini bullun. Coin Stats, yeni yatırımınızı bulmak amacıyla ileri düzeyde filtreleme, sıralama ve araştırma yapmanıza olanak sağlamaktadır. Herhangi bir kripto para ile ilgili en son verilere, internet sayfalarına, reddit ve twitter bağlantılarına erişebilir ve mümkün olan en fazla bilgiyi elde edebilmek için en güncel haberlere erişebilirsiniz.
Geliştirici
Coin İstatistikleri
Güncellendi
23 Mart, 2024
Boyut
64.5 MB
Sürüm
V5.10.1
Gereksinimler
5.0 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Video

Sürümler

Sürüm Ağırlık Gereksinimler
v5.10.3 64.1 MB 5.0 ve sonrası

Açıklama

Crypto Tracker – Coin Stats v5.10.1 MOD APK PREMİUM KİLİTSİZ, 1 numaralı, ücretsiz Bitcoin & kripto para portföyü takip uygulamasıdır.

Bitcoin, Ethereum, Litecoin, ve 8,000’in üzerinde altcoini, 400’ün üzerinde döviz karşılığı üzerinden takip edin. Yerel para biriminizi kullanın ve Coin Stats portföyünüz ile en sık kullandığınız döviz türlerini ve cüzdanları senkronize edin; böylece işlemlerinizi manuel olarak eklemek zorunda kalmazsınız. Uygulamada her şeyi gerçek zamanlı olarak görün.

*TÜM COINLERİ TAKİP EDİN
Alış ya da satış fırsatlarını asla kaçırmayın. 8.000’in üzerinde kripto para birimini kolaylıkla izleyin, takip edin, çizelgelerine ve analitik verilerine erişin. Kullandığınız dövizi seçebilecek veya tüm döviz türleri üzerinden ortalama fiyatlarına bakabileceksiniz. Ayrıca gözünüzü ayırmayacağınız “Favori” Coinlere.

*PORTFÖYÜNÜZ
Portföyünüzün tamamınız bir ekranda görün. Al/Sat işlemlerinizi manuel bir şekilde ekleyerek ya da canlı görüntü için cüzdanlarınızı ya da kendi para biriminizi senkronize ederek portföyünüzü hazırlayın. Kolaylıkla çoklu portföyler hazırlayın.

*PORTFÖY PAYLAŞIMI
Portföyünüzü arkadaşlarınızla karşılaştırın ve zaman boyunca kazançlarınızı izleyin. Bir veya daha fazla portföyünüzü arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz ve bu onların Coin Stats uygulamasında gözükecektir.

*ALARMLAR
Mevcut tüm kripto paralar için fiyat, limit, hacim ve piyasa kapitalizasyonu alarmları kurun böylece hiç bir fırsatı kaçırmayın. Biz sizi bilgilendireceğiz!

*HABERLER
Coin Stats 40’ın üzerindeki kaynaktan kripto ile ilgili tüm haberleri tek bir ekrana getirmektedir, böylece kolaylıkla piyasa hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

*HAFTALIK GÜNCELLEMELER
Bizler hızlı hareket ediyoruz ve Coin Stats uygulamasını, kullanıcılarımız için daha fazla özellik ve geliştirmelerle her hafta güncelliyoruz. Bekleyen işlerimizi ve planlarımızı feedback.coinstats.app adresinden kontrol edebilirsiniz.

Crypto Tracker – Coin Stats v5.10.1 MOD APK — PREMİUM KİLİTSİZ MOD BİLGİSİ

PREMİUM KİLİTSİZ 

Crypto Tracker – Coin Stats v5.10.1 MOD APK — PREMİUM KİLİTSİZ Yenilikleri

• Portföyünüz/keşif cüzdanlarınız için en çok kazananlar ve kaybedenler analitiği
• Mobil ortamda takas yapmak için en iyi yer haline gelen yeni takas deneyimi
• Boğa piyasası deneyimine değer milyonlarca küçük iyileştirme ve düzeltme

ETİKETLER