MOD

RFM 2024 Football Manager v0.15.1 MOD APK — KİLİTSİZ

RFM'de olduğu gibi, futbol tarihi boyunca favori kulüp takımlarınızın kontrolünü elinize alabilir ve bir sezonu günlük gidiş-dönüş yolculuğunuzdan daha kısa sürede tamamlayabilirsiniz. Kulübünüzü daha ileriye taşıyabilir ve çok daha kısa sürede daha fazla kupa kazanabilirsiniz.
Geliştirici
Sahil Oyunu
Güncellendi
24 Mart, 2024
Boyut
137.32 MB
Sürüm
0.15.1
Gereksinimler
10 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Sürümler

Sürüm Ağırlık Gereksinimler
0.8.11 137.32 MB 10 ve sonrası

Açıklama

Tüm Championship Manager hayranlarını çağırıyoruz; geri döndük! İlk retro klasik futbol menajerlik tarzı oyunumuz Retro Football Management’ın inanılmaz başarısından sonra, yeni bir sürüm yayınlamak zorunda kaldık ve bu sefer daha da iyi. Çok sevdiğiniz hızlı oynanışı koruduk ve daha fazla içerik ekledik, çok daha fazlasını! Oyun şu anda gelmiş geçmiş en iyi 120.000’den fazla futbolcuyu içeriyor.

Bu sürüm en iyi beş ligi içerir ve kullanıcılara otuz yıllık futbol menajerliği arasından seçim yapma olanağı sunar. Ancak bu sefer her ülkede birden fazla bölümü dahil ettik. Buna mevcut 2024 sezonu da dahildir! Bu sene Pep’i yenerek Premier Lig şampiyonluğunu kazanabilecek misin, yoksa City bir üçleme daha mı kazanacak? Şimdi indirin ve öğrenin!

On yıllar boyunca daha fazla sezon ve ülke ekleyeceğiz; ekleyeceğimiz yeni içeriklerden ilk siz haberdar olmak için bizi Twitter’da takip edin.

Avrupa müsabakalarında takım yönetmek sizin işinizse mutlu olmaya hazırlanın, oyuna iki Avrupa kupası daha ekledik. Artık hangi zaman dilimini seçerseniz seçin, üç büyük Avrupa kupasını, Şampiyonlar Ligi/Avrupa Kupasını, EUROPA Ligi/UEFA Kupasını veya Konferans Ligi/Kupa Galipleri Kupasını kazanmak için yarışabilirsiniz.

Avrupa müsabakalarında takım yönetmek sizin işinizse mutlu olmaya hazırlanın, oyuna iki Avrupa kupası daha ekledik. Artık hangi zaman dilimini seçerseniz seçin, üç büyük Avrupa kupasını, Şampiyonlar Ligi/Avrupa Kupasını, EUROPA Ligi/UEFA Kupasını veya Konferans Ligi/Kupa Galipleri Kupasını kazanmak için yarışabilirsiniz.

Futbola aşık olduğunuz dönemi seçin ve gençliğinizin efsanelerini yönetin. Eklenen taktik seçeneklerimizi ve gelişmiş oyun içi kontrolümüzü kullanarak ortalama bir Coventry takımını Avrupa Kupası kazananlarına dönüştürün. Hiç sevmediğiniz oyuncuları satıp beğendiklerinizi satın alın. Diğer Soccer Manager oyunlarından farklı olarak, kulübünüzün geçmişteki vasatlığı, dünyanın en iyi oyuncularıyla sözleşme imzalamanıza engel olmayacak; tabi ki paranız varsa!

RFM’de olduğu gibi futbol kupaları kazanarak, hedeflere ulaşarak ve zorlukları tamamlayarak puan kazanacaksınız. Bu sefer üstlendiğiniz futbol menajerliği işi ne kadar zorsa o kadar çok puan kazanabilirsiniz.

Ayrıca Futbol Menajeri Profili özelliğini de ekledik. Ne kadar çok puan kazanırsanız itibarınız ve yetenekleriniz o kadar artacaktır. Futbol menajerliği efsanesi olmak için koltuğunuzdan ilerleyebilir misiniz? Ne kadar çok puan kazanırsanız, o kadar çok sayıda eski sezonun kilidini ücretsiz olarak açabilirsiniz.

Elbette 1990’da Milan’la ligi kazanmak harika ama bunu Messina’yla da başarabilir misiniz?

Kulübün yönetim kurulu yine de size sezonluk hedefler belirleyecek, bu hedeflere ulaşacak ve nakit para ve stadyum genişletmeleriyle ödüllendirilecek, kaçırırsanız kovulursunuz – ancak RFM 2024’te yeniden başlamak zorunda kalmayacaksınız, bu sefer size bir teklif verilecek yeni bir iş ve en sevdiğiniz kulübe dönüş yolu.

RFM’nin beş ücretsiz oyun slotunu elimizde tuttuk, böylece otuz farklı on yılın birinci sınıf takımlarını kurmaya devam edebilir ve aynı anda beş oyun oynayabilirsiniz. Neden Totti’yi 2000’de Leeds’e getirmiyorsunuz, Maradona’yı 1990’da Münih’e götürseniz veya Messi’yle sözleşme imzalasanız bile. Miami’den ve sonunda onu Manchester’da görüyorum. RFM 2024 Football Manager, futbol kulübünüz ne kadar mütevazi olursa olsun size hâlâ kadronuzu efsanelerle doldurma ve dünya futboluna hükmetme şansı veriyor.

RFM 2024 Football Manager v0.15.1 MOD APK — KİLİTSİZ MOD BİLGİSİ

KİLİTSİZ

RFM 2024 Football Manager v0.15.1 MOD APK — KİLİTSİZ Yenilikleri

- Süper Lig Sezonundaki hatalar düzeltildi

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle