MOD

Katana ZERO NETFLIX v1.0.41 MOD FULL APK — TAM SÜRÜM

Katana ZERO v1.0.41 FULL APK, aksiyon, macera ve kıyasıya mücadele etme oyunlarını seviyorsanız deneyebileceğiniz yapımcılığını Netflix Inc stüdyosunun üstlendiği Android platformuna yeni giriş yapan oyunlardan birisidir.
Geliştirici
Netflix Inc.
Güncellendi
25 Mart, 2024
Boyut
266.9 MB
Sürüm
1.0.41
Gereksinimler
8.0 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Video

Açıklama

Amacınız kontrolünü sağladığınız samuray karakterle sıkışıp kaldığınız distopik şehirde karşınıza çıkan düşmanlara karşı mücadele etmek ve görevleri tamamlamaktır. Katana ZERO oyununu oynamak için Netflix üyeliği gerekiyordu bu yüzden FULL APK yani TAM SÜRÜM olarak sunuyorum, herhangi bir hesap işlemine gerek kalmadan oynayabilir, serüvenin sonuna ulaşabilirsiniz. Özel yetenekleriniz, yardımcı olmanız gereken insanlar, tehlikeli tuzaklar ve dahası sizleri bekliyor. STEAM üzerinden mobil cihazlara geçiş yapan oyunlardan birisidir. TÜRKÇE dil desteği mevcuttur.

Düşmanlarını yok et ya da ani ölümle yüzleş. Bu retro maceradaki distopik şehirde herkesi kesip biçerek ilerle ve geçmişin sırlarını açığa çıkarırken zamanı yavaşlat.

Tarzını konuşturan bu pikselli, neo-noir platform oyununda, dolu dolu aksiyonun ve aniden ölmene sebep olacak çatışmaların içine dalan bir samuray suikastçısın. Düşmanlara silahınla veya elinde ne varsa onunla saldırarak ve engelleri aşarak bir sonraki seviyeye ulaş. Bir seviyeden diğerine geçerken hikâyeyi ilerleten sohbetler sırasında vereceğin yanıtları sen seçeceksin.

ACIMASIZ, AKSİYON DOLU ÇATIŞMALAR

Rakiplerini her koşulda alt etmen gerekiyor. Mermileri düşmanlarına sektir, gelen saldırılardan kaçın, tuzaklar ve patlayıcılarla dolu mekânları kendi lehine kullan. Ardında yaşayan kimseyi bırakma.

TİTİZLİKLE HAZIRLANMIŞ BÖLÜMLER

Her seviye birden fazla kez tamamlanacak şekilde özel olarak tasarlanmıştır. Düşmanları yenerken hayal gücünü konuştur, anlık kararlar vererek ve yakınındaki nesneleri kullanarak istediğin şekilde haklarından gel.

YEPYENİ BİR HİKÂYE ANLATICILIĞI

Oynanışla harmanlanmış sinematikler oyuncuya şaşırtıcı seçimler sunuyor, olayları karıştırıyor ve oyuncuyu beklenmedik bir sona hazırlıyor.

– Bir Askiisoft oyunu.

Katana ZERO NETFLIX v1.0.41 MOD FULL APK — TAM SÜRÜM MOD BİLGİSİ

Katana ZERO oyununu oynamak için Netflix üyeliği gerekiyordu bu yüzden FULL APK yani TAM SÜRÜM olarak sunuyorum, herhangi bir hesap işlemine gerek kalmadan oynayabilirsiniz.

Katana ZERO NETFLIX v1.0.41 MOD FULL APK — TAM SÜRÜM Yenilikleri

Hata düzenlemeleri yapılmıştır.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle