MMX Hill Dash 2 v14.02.13029 MOD APK — PARA HİLELİ

MMX Hill Dash 2, 100'lerce yarış mücadelesine sahip, her türlü arazide, off-road canavar kamyon yarışlarında ÜCRETSİZ bir oyundur - direksiyona geçin ve en bağımlılık yaratan ve EĞLENCE fizik tabanlı PVP sürüş oyunu için kemerlerinizi bağlayın!
Güncellendi
25 Ekim, 2022
Boyut
97.8 MB
Sürüm
14.02.13029
Gereksinimler
5.0 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Video

Sürümler

Sürüm Ağırlık Gereksinimler
16.00.13317 97.8 MB 5.0 ve sonrası

Açıklama

Zorlu yollarda araba sürme oyunlarını seviyorsanız denemeniz gerektiğini düşündüğüm yapımcılığını Hutch Games stüdyosunun üstlendiği Android platformunun popüler oyunlarından birisidir. Amacınız bulunduğunuz yollarda aracınızla daima ileri doğru gitmek, engelleri aşmak ve birinci olmaktır. MMX Hill Dash 2 içinde yaşanan maddi sorunlardan ve genel zorluklardan dolayı MOD APK yani sınırsız para hileli, araba ve bölüm hileli olarak sunuyorum bu sayede oyunun keyfini sonuna kadar çıkarabilir, yolların kralı olabilirsiniz. Hızlı rakipler, uzun yollar, farklı araç modelleri ve dahası sizleri bekliyor.

Tehlikeler, tepe tırmanışları, atlamalar, döngüler, köprüler ve rampalar içeren çok sayıda yarış pistinde bitiş çizgisine kadar yarışın. Harika kamyon yükseltmeleriyle turboya geçin ve sürüş becerilerinizi sonuna kadar test edecek bu çılgın MMX yarış oyununda lider panosunun zirvesine tırmanmaya çalışın!

MMX Hill Dash 2 en büyük kamyonlara ve Tropical, Canyon ve Arctic gibi en zorlu arazi parkurlarına sahip olup, kendinizi en iyi sıcak tekerlekli sürücü olarak kanıtlamanız için. Ultra gerçekçi fizik, eğlenceli çarpışma senaryoları ve zorlu arazi oyunlarıyla MMX Hill Dash 2 oynamayı bırakamayacaksınız.

İki elinizle direksiyona ve büyük ayağınızla gaza basın, bugün MMX Hill Dash 2’yi indirin ve yarışmaya başlayın.

Özellikler:
• Zorlu arazi yarışları denemelerini tamamlayın
• Kamyonlarınızı yükseltin, lastikleri büyütün, hızınızı artırın ve daha fazla yol tutuşu elde edin
• Bazı hızlı PVP aksiyonları için bağlanın, 4WD yarışlarında arkadaşlarınızla kapışın
• Zirveye tırmanın ve gelmiş geçmiş en iyi MMX sürücüsü olun
• Özel yükseltmeler, parkurlar ve zorlu kurslarla aksiyonu hızlandırın
• Yarışacak bir sürü harika canavar kamyon

Efsanevi bir sürücü olun, son derece güçlü araçlarla yola çıkın ve sıkı bir şekilde yarışın ya da eve gidin. Birçok farklı engelle zorlu, ilginç arazi yollarında yarışın. Gaza basın, dümdüz ilerleyin ve bitirmek için gerçek sürüş becerileri gerektiren yarış pistlerinde beyaz mafsallı PVP yarışları kazanın. Rampaların üzerinden atlayın, çeşitli engellerin üzerinden uçun ve damalı bayrağı alın.

Rakiplerinizi ezmek için bir canavar kamyon oluşturun ve onları farklı güçlendirilmiş sistemlerle geliştirin. Kamyonunuzu yükseltin ve Hız, Tutuş, Stabilite ve Hava Eğimini iyileştirin! Son derece hızlı bir eğlence için kamyonunuzu benzersiz bir araca dönüştürün.

Sizi bir sürücü olarak test eden muhteşem sıçramalar ve döngülerle havaya uçun. Öne eğilmek için gaz pedalınızı kontrol edin veya geriye doğru eğilmek için frenlere basın, kamyonunuzu büyük sıçramalar üzerinden fırlatmadan önce ilk adımı atmak size kalmış. İşlerin ciddi şekilde kontrolden çıkmasını önlemek için gaz kelebeği hareketinizi mükemmele ayarlayın.

Tüm rakiplerinizi yenin ve şampiyon bir sürücü olun! The Micro, The Monster, The Tank, The Buggy, The Quad Bike, The Amphibian, The Supercar ve the Snow Mobile gibi destansı, güçlendirilmiş araçlar arasından ciddi bir lastik yakarak liderlik tablosunda tırmanın

MMX Hill Dash 2, muazzam derecede başarılı MMX Hill Dash – Off Road Racing’in patlayıcı devamı niteliğindedir, baştan sona yüksek oktanlı, adrenalin yüklü, PVP sürüş eylemidir. 55’i süremez misin? Güzel, pedalınızı metale koyun, MMX Hill Dash 2’yi bugün ÜCRETSİZ indirin ve oynamaya başlayın!

MMX Hill Dash 2 v14.02.13029 MOD APK — PARA HİLELİ MOD BİLGİSİ

MMX Hill Dash 2 14.02.13029 para hile apk : oyuna giriş yaptığınızda paranıza bakmanız yeterlidir.

MMX Hill Dash 2 14.02.13029 hile apk : oyun içindeki arabaların ve bölümlerin kilidi açıktır.

MMX Hill Dash 2 v14.02.13029 MOD APK — PARA HİLELİ Yenilikleri

Hata Düzeltmeleri ve Optimizasyonlar