Max Payne Mobile v1.7 FULL APK – TAM SÜRÜM

Max Payne Mobile v1.7 FULL APK, aksiyon, FPS ve silahlı çatışma oyunlarını sevenler için yapımcılığını Rockstar Games stüdyosunun üstlendiği Android platformunun sevilen oyunlarından birisidir.
Geliştirici
Rockstar Games
Güncellendi
26 Mart, 2023
Boyut
1.2 GB
Sürüm
1.7
Gereksinimler
7.0 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Açıklama

Amacınız kontrolünü sağladığınız Max adındaki polis ile öldürülen karınızın ve çocuğunuzun katilleri peşine düşmek ve suç şebekesini çökertmektir. Uzun soluklu oyun yapısı, farklı silahlar, tehlikeli düşmanlar ve dahası sizleri bekliyor. Max Payne Mobile v1.7 sürümünde hata düzenlemeleri yapılmış olup, yeni cihazlara destek verilmeye başlanmıştır. Bitmek bilmeyen çatışmalar, kaliteli sinematik görüntüler, uzun süren hikaye ve dahası sizleri bekliyor. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller çift parmak ile sağlanabilmektedir. Max Payne Mobile Play Store’da 12.99TL’dir.

Max Payne, ödüllü başlık Android mobil cihazlar için artık kullanılabilir.

Polisler ve mafya tarafından avlanmış cinayet için çerçeveli bir kaçak gizli polis, Max o kazanmak için umut edemez bir mücadele veriyor duvara sırtını bir adamdır. Max Payne arsa-katlanmış sayısız arasında yaptığı öldürülen ailesi hakkında gerçeği ortaya çıkarmak için mücadele ederken onun adını temizlemek için mücadele, kenarında bir adam hakkında bir acımasız bir hikaye odaklı bir oyun.

çığır açan orijinal sinematik aksiyon-shooter, Max Payne video oyunları Bullet Time® kavramını tanıttı. karanlık ve çarpık bir hikaye ile kombine şık yavaş hareket topçu savaşı sayesinde, Max Payne aksiyon-shooter türü yeniden tanımladı.

Android için Max Payne Mobile, ek antistrophic doku filtreleme ve gelişmiş ışık efektleri mevcut en görsel sürükleyici Max Payne Mobile deneyimleri sağlayan NVIDIA ® Tegra ® 3 dört çekirdekli mobil işlemci için optimize edilmiştir.

Özellikler:
• Max Payne imzası yavaş topçu savaşı, Bullet Time®
• Şaşırtıcı keskin, HD kalitesinde çözünürlük ve dokular
• Oynanış dokunmatik ekranlı cihazlar için özel
• Son derece özelleştirilebilir kontrolleri
• Çoklu amaçlayan modları
• GameStop Kablosuz Game Controller basıp USB Gamepad ile uyumlu
• Daldırma Dokunsal Titreşim Görüşleri Entegre
Ayarlanabilir grafik ayarları ile • Terzi görsel deneyim
• Tam Rockstar Games Social Club entegrasyonu ile daha fazla istatistik izlemek ve hileleri kilidini

Max Payne Mobile şimdi mevcuttur:
Android Telefonlar: Motorola Razr, Razr Maxx, Motorola Atrix, Motorola Photon, Motorola Droid Bionic, HTC Rezound, HTC One X, HTC One S, HTC Evo 3D, HTC Sensation, HTC Droid Incredible 2, Samsung Galaxy Nexus, Samsung Nexus S, Samsung Galaxy Note, Samsung S2, Samsung Galaxy R, Sony Xperia Play Sony Xperia S, Sony Walkman Z Serisi Media Player

Android Tablet: Acer Iconia, Asus Eee Pad Transformer, Asus Eee Pad Transformer Prime, LG Optimus Pad, Medion Lifetab, Motorola Xoom, Samsung Galaxy Tab 8.9 / 10.1, Sony Tablet S, Sony Tablet P, Toshiba Thrive, HTC Flyer, HTC Jetstream

“Atla Seviye” hile kullananlar için, biz size envanter silah olması önerilir; Eğer mevcut silah seti ile yeni bir seviyeye başlayacak gibi.

Desteklenen Diller: İngilizce, Fransızca, İtalyanca, Almanca, İspanyolca, Rusça ve Japonca.

Max Payne Mobile v1.7 FULL APK – TAM SÜRÜM MOD BİLGİSİ

TAM SÜRÜM APK

Max Payne Mobile v1.7 FULL APK – TAM SÜRÜM Yenilikleri

64-Bit Desteği

Genel hata düzeltmeleri ve iyileştirmeler

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle