MOD

GTA Chinatown Wars v4.4.151 MOD APK — PARA HİLELİ

GTA Chinatown Wars 4.4.151 PARA HİLELİ APK, macera, aksiyon ve açık dünya oyunları seviyorsanız denemeniz gerektiğini düşündüğüm yapımcılığını Rockstar Games stüdyosunun üstlendiği Android platformunun popüler oyunlarından birisidir.
Geliştirici
Rockstar Games
Güncellendi
27 Ekim, 2023
Boyut
910.8 MB
Sürüm
4.4.151
Gereksinimler
9 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Açıklama

Amacınız bulunduğunuz şehirde karakteriniz Çinli Huang Lee ile düşmanlarınıza karşı mücadele etmek, düzeni tekrar sağlamak ve görevleri tamamlamaktır. GTA Chinatown Wars içinde yaşanan maddi sorunlardan ve genel zorluklardan dolayı MOD APK yani sınırsız para hileli, sınırsız mermi hileli olarak sunuyorum bu sayede oyunun keyfini sonuna kadar çıkarabilir, şehrin belalı tiplerine karşı her zaman üstün olabilirsiniz. Geniş şehir haritası, farklı arabalar – silahlar, bitmek bilmeyen çatışmalar ve dahası sizleri bekliyor.

Babası öldürülen Huang Lee’nin tek ve basit bir görevi var: antika bir kılıcı amcası Kenny’ye getirmek. Böylece ailesi Liberty City’de Triad çeteleri üzerinde tekrar egemenlik kuracak. Şımarık bir zengin çocuğu olan Huang bu görevi kolayca halledeceğini sanıyor fakat işler umduğu gibi gitmiyor. Soyulan ve ölüme terk edilen Huang ayağa kalkacak ve dünyanın en tehlikeli, en yoz şehrinde intikam, onur ve zenginlik için savaşa atılacak.

GTA Chinatown Wars v4.4.151 MOD APK — PARA HİLELİ MOD BİLGİSİ

GTA Chinatown Wars 4.4.151 para hile apk : oyunda paranız harcadıkça artar.

Hile hakkında : oyunda istediğiniz gibi para harcayabilirsiniz, paranız azalma daima artar.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle