Mini Football v1.5.8 MOD APK — KOLAY RAKİP HİLELİ

Kramponlarını giy ve bu yepyeni futbol oyununda sahaya çıkmaya hazırlan! Bu yeni ve kolay futbol oyununda futbolu hiç olmadığı gibi deneyimle. Mini Football'da casual oyun deneyiminin keyfini çıkarırken gerçek futbola sadık kalmaya devam edeceksin. Stadyumlarda haykıran taraftarların önüne çıkıp muhteşem goller atmanın ve gelmiş geçmiş en güçlü takımı oluşturmanın zamanı geldi!
Güncellendi
26 Haziran, 2021
Boyut
151.5 MB
Sürüm
1.5.8
Gereksinimler
4.4 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Video

Açıklama

Mini Football v1.5.8 MOD APK KOLAY RAKİP HİLELİ, mini futbol oyunları sevenler için tavsiye ettiğim yapımcılığını Miniclip stüdyosunun üstlendiği android oyun platformunun popüler çok oyunculu futbol oyunlarından biridir. Oyundaki temel amacınızı yönetimini sağladığınız takım ile rakip takımlara karşı maçlar yapmak, pas ve şutlar vurarak gol atamaya çalışmaktır.Mini Football v1.5.8 MOD APK KOLAY RAKİP HİLELİ ile oyunda bulunan genel sıkıntılardan dolayı siz değerli kullanıcılarımıza özel rakipleri etkisiz bırakma hileli ve raklmasız kullanabilirsiniz bu sayede maçları kolayca kazanabilir, oyundan daha fazla keyif alabilirsiz. Farklı oyun dinamikleri, basit arayüzü ve daha birçok şey siz değerli android oyun kullanıcılarını bekliyor. Şimdiden keyifli oyunlar dilerim.

Kolay Oynanış
İlk casual futbol deneyimine hoş geldin. Mini Football, kolay casual oynanış hissini verirken sporun orijinal haline de sadık kalıyor. Sonu gelmez mekaniklerle zaman öldürmeye gerek yok, hemen eline al ve aksiyona dalış yap!

Takımını Kur, Yükselt ve Özelleştir
Mini Football’da sıradan-epik arası oyuncuları kazanabilir ve takımını sahada en çok korkulan rakip hâline getirmek için bu oyuncuları yükseltebilirsin. Sadece takımını kurmakla kalmaz 100’den fazla seçenek ile kendi zevkine göre tamamen özelleştirebilirsin:
Eşsiz logolar, formalar, şortlar, konçlar ve kramponlar
30’dan fazla ülke kiti
Tercih ettiğin topu seçerek oyun deneyimini kişiselleştir
Takımına isim ver

En nadir ekipmanları kazan ve gösteriş yap!

Farklı Kademelerde oyna
Futbol kariyerinde ilerledikçe daha büyük, daha gürültülü ve daha etkileyici hâle gelen 5 eşsiz ve orijinal stadyum.
İster ev sahibi ol istersen de uluslararası bir ortamda ol, her oyun farklı hissettirecek. Yeni ve daha etkileyici stadyumlar yolda, gözün gelecek güncellemelerde olsun.

Dünyaya Hâkim Ol
Lider tablolarında yükselerek muhteşem ödüller kazan ve daima rekabette önde ol. Her hafta Brass League’den All-Stars League’e kadar liglerde yükselme şansın olacak. Haftanın sonunda promosyonları yakalayarak daha büyük ve iyi ödülleri kazanma fırsatı yakala!

Mini Football v1.5.8 MOD BİLGİSİ

  • Kolay RAKİP Hileli
  • Reklamlar Kaldırıldı

Mini Football v1.5.8 MOD APK — KOLAY RAKİP HİLELİ Yenilikleri

  • 10 Haziran'da Sezon Bileti geliyor! İlk sezon ise Avrupa Kupası'na adanacak! Yepyeni oyuncuların kilidini aç, onları yükselt ve yeni özel içerikleri kap!
  • Tamamlayıp ödüller kazanacağın yeni Günlük Görevler!
  • Euro Challenge ve Euro Elite Turnuvaları başlıyor! Avrupa'nın Elit takımlarını topla!
  • Gerçek Bir Dünya Futbol Efsanesi, Mini Football dünyasına teşrif ediyor... gözlerini dört aç!
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle