Roguelike RPG Order of Fate v1.24.1 MOD APK — PARA HİLELİ

Rol yapma, macera ve aksiyon oyunlarını sevenler için tavsiye ettiğim siz değerli kullanıcılarımıza özel sınırsız para hileli, alışveriş hileli bir şekilde sunuyorum bu sayede oyundan daha fazla keyif alabilir, istediğiniz tüm ekipmanları satın alıp geliştirmelere yapabilirsiniz.
Geliştirici
Studio3.tech
Güncellendi
24 Mayıs, 2022
Boyut
112.0 MB
Sürüm
1.24.1
Gereksinimler
6.0 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Sürümler

Sürüm Ağırlık Gereksinimler Tarih
1.22.1 116.1 MB 6.0 ve sonrası -

Açıklama

Roguelike RPG Order of Fate v1.24.1 MOD APK PARA HİLELİ, rol yapma, macera ve aksiyon oyunlarını sevenler için tavsiye ettiğim yapımcılığını Studio3.tech stüdyosunun üstlendiği android oyun platformun popüler RPG oyunlarından birisidir. Oyundaki temel amacınız yönetimini sağladığınız kahraman karakter ile birlikte size verilen görevleri yapmak ve karşınıza çıkan yaratıklara karşı mücadele etmeye çalışmaktır. Roguelike RPG Order of Fate v1.24.1 MOD APK PARA HİLELİ ile oyunda yaşanan parasal ve genel sıkıntılardan dolayı siz değerli kullanıcılarımıza özel sınırsız para hileli, alışveriş hileli bir şekilde sunuyorum bu sayede oyundan daha fazla keyif alabilir, istediğiniz tüm ekipmanları satın alıp geliştirmelere yapabilirsiniz. Bitmek bilmeyen görevler, karşınıza çıkan zorlu yaratıklar, farklı silahlar ve daha birçok şey siz değerli android oyun kullanıcılarını bekliyor. Oyunda bulunan TÜRKÇE DİL DESTEĞİ ile rahatça herşeyi anlamanıza yardımcı olacaktır. Şimdiden keyifli oyunlar dilerim.

 

Roguelike RPG Order of Fate v1.24.1 MOD APK — PARA HİLELİ MOD BİLGİSİ

Yüksek hasar hileli

Ölümsüzlük hileli

Satın alma hileli

Roguelike RPG Order of Fate v1.24.1 MOD APK — PARA HİLELİ Yenilikleri

- Giriş videosı eklendi
- Üst seviyeye geçme efekti güncellendi
- Muhabere metninin okunabilirliği artırıldı
- Artık envanterinizdeki bir öğeyi kilitleyerek onun silinmesini, büyüsünün bozulmasını veya satılmasını engelleyebilirsiniz.
- Portal mini harita ikonu değiştirildi
- Hançer simgeleri artık kılıç simgelerinden daha farklı görünüyor
- Düşman totemleri artık birbirlerini dokunulmaz kılamaz
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle