Dangerous Fellows v1.20.4 MOD APK — SINIRSIZ YAKUT HİLELİ

Dangerous Fellows, görsel-roman tabanlı bir otome flört simülatörü oyunudur. En sevdiğiniz karaktere aşık olmanızı sağlayacak yepyeni bölümleri ve hikayeleri keşfedin. Özel koleksiyonunuzda saklamak için nadir ve özel kartlar bulun. Ana karakterlerle sohbet edin ve sonsuz eğlenceye sahip muhteşem hikayenizin yeni sonlarını keşfedin. Maceraya hazır mısınız?
Geliştirici
Tilting Point
Güncellendi
26 Eylül, 2021
Boyut
109M
Sürüm
1.20.4
Gereksinimler
5.1 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Video

Açıklama

Dangerous Fellows, adını aynı isimdeki animeden alan ve bu animeye dair hikayeler içeren eğlenceli bir android similasyon oyunudur. Oyunda Dangerous Fellows adındaki ünlü anime işleniyor. Bu animede yer alan bütün karakterler oyun içinde de yer alıyor. Oyunda kendi hikayenizi yazıyorsunuz ve bu hikayede yapacağınız seçimlere göre ulaşacağınız son da değişiklik gösteriyor. Lawrance, Ethan, Eugene, Harry ve Zion bu oyunun en önemli karakterleri olduğundan ana hikaye bu karakterler arasındaki diyaloglar üzerinden dönüyor. Oyunda yapacağınız her bir seçimin hikayeye farklı etkileri oluyor. Bu yüzden bir seçim yapmadan önce mutlaka konuşma balonlarını okumalı ve üzerine düşünerek seçim yapmalısınız. Aksi halde hikayeniz hiç beklemediğiniz bir yerde mutsuz sona ulaşabilir. Dangerous Fellows oyununda yakut kazanarak karakterlere yeni kıyafetler ve özellikler satın alabilirsiniz. Ayrıca bütün karakterleri tek tek düzenleme şansına da sahipsiniz. Oyunda yapacağınız bazı seçimler için ekstra yakut gerektiğinden bu seçimlerinizi de istediğiniz gibi yapabilmeniz adına sizin için yakut hileli apk dosyasını paylaşmak istedim. Yegenlerim, eğer siz de birçok kişi tarafından sevilen ve izlenen Dangerous Fellows animesinin oyununu oynamak isterseniz Dangerous Fellows yakut hileli apk’yı telefonunuza indirebilirsiniz. Bu apk dosyası sayesinde oyunda sonsuz yakuta sahip olacaksınız. Böylelikle istediğiniz bütün kıyafetleri ve özellikleri satın alabilirsiniz. Seçim yaparken de yakutlarınızı rahat bir şekilde kullanabilirsiniz.

MOD BİLGİSİ

MEGA MOD MENÜ HİLELİ

Sınırsız Yakut -> Yakutları Artırmak İçin Biletler/İpuçları Satın Alın, yakutları artırmak için karşılayabileceğiniz her şeyi satın almak için yeterli yakuta sahip olmalıdır (10k’ya Yakınken Sınırsız yakut hilesini Kapatın, Ban yeme riskine girmeyin)

Dangerous Fellows v1.20.4 MOD APK — SINIRSIZ YAKUT HİLELİ Yenilikleri

- Portekizce Dil Seçeneği Eklenmiştir.
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle