Viber Messenger v19.2.0.0 MOD APK — KİLİTLER AÇIK / YAMALI

Haberleşme, iletişim ve mesajlaşma uygulaması isteyen kullanıcılarımıza özel tavsiye ettiğim siz değerli kullanıcılarımıza özel farklı formattaki dosyaları gönderme özelliği, içerik kişileştirmesi ve birçok şeyin kilidi açık bir şekilde sunuyorum bu sayede uygulamadan daha fazla keyif alabilir, arkadaşlarınız ile konuşmalar yapabilirsiniz.
Geliştirici
Viber Media S.à r.l.
Güncellendi
12 Ocak, 2023
Boyut
53.4 MB
Sürüm
19.2.0.0
Gereksinimler
Cihaza göre değişir
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Sürümler

Sürüm Ağırlık Gereksinimler Tarih
v16.5.0.9 56.5 MB Cihaza göre değişir -

Açıklama

Viber Messenger v19.2.0.0 MOD APK KİLİTLER AÇIK / YAMALI, haberleşme, iletişim ve mesajlaşma uygulaması isteyen kullanıcılarımıza özel tavsiye ettiğim yapımcılığını Viber Media S.à r.l. firmasının üstlendiği android platformun popüler haberleşme uygulamasından birisidir. Uygulamanın içeriğine bakacak olursak sohbet etmek ve arkadaşlarınız ile grup kurup konuşmalar, görüntülü armalar sağlayan çok maksatlı iletişim uygulamasıdır. Viber Messenger v19.2.0.0 MOD APK KİLİTLER AÇIK / YAMALI ile uygulama içerisinde yaşanan genel sıkıntılardan dolayı siz değerli kullanıcılarımıza özel farklı formattaki dosyaları gönderme özelliği, içerik kişileştirmesi ve birçok şeyin kilidi açık bir şekilde sunuyorum bu sayede uygulamadan daha fazla keyif alabilir, arkadaşlarınız ile konuşmalar yapabilirsiniz. Mesajlaşma, arkadaş grubunuz ile görüntülü veya sesli konuşma ve daha birçok şey siz değerli android kullanıcılarını bekliyor. Şimdiden keyifli günler dilerim.

Viber Messenger v19.2.0.0 MOD APK — KİLİTLER AÇIK / YAMALI Yenilikleri

Viber lensleri geldi! Viber'in kamerasını açın ve gerçeklik değiştiren filtrelerle ve maskelerle oynayarak çok komik fotoğraflar ve videolar gönderin. 'Kamera' simgesi > 'Hayalet' simgesine dokunun.

Kaybolan Mesajlar sonunda grup sohbetlerine de eklendi! Mesajları kendiliğinden yok olacak şekilde zamanlayın; ne de olsa bazı şeylerin grup sohbetlerinde bile sonsuza dek kalmasına gerek yok. Giriş çubuğunda Diğer (...) düğmesine dokunun > Zamanlayıcı simgesine dokunun > Zamanı seçin.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle