MOD

Nine Realms Revolt v13 MOD APK — TÜM DLC’LER AÇIK

Ragnarok oluştu ve eski tanrıları yok etti. Hayatta kalanlar yeniden inşa etmeye çalışırken ateş devi Revna, Asgard'ın kontrolünü ele geçirdi. Bu eşsiz deste oluşturma tuhaflığında krallıkları birleştirmek ve onun saltanatına son vermek için bir maceraya atılın.
Geliştirici
One Up Plus
Güncellendi
27 Kasım, 2023
Boyut
182.2 MB
Sürüm
v13
Gereksinimler
5.1 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Video

Açıklama

Bu Deste Oluşturma Macerasında Dokuz Diyarı kurtarın.

İttifaklar kurun, güçlenin ve her savaşın içinde nelerin yattığını keşfedin.

Kampanya:
Alfheim’ın kalıntıları üzerinde yaşayan genç bir hafif elf olan Fjolnir olarak oynuyorsunuz. Köyü ateş devi Revna tarafından yakıldıktan sonra Revna’ya son vermek için bir yolculuğa çıkıyorsunuz, ancak farklı diyarlara gidiyorsunuz ve arayışınızda size yardımcı olacak müttefikler topluyorsunuz. Musphelheim’ın cehennem manzarasında savaşın, Vanaheim ormanlarında dolaşın, bir rün gemisiyle sular altında kalan midgard’ı keşfedin, parçalanan Hellheim’dan kaçın ve Revna’yı Asgard’da yeni bulduğu tahtından devirin.

Kampanya özellikleri:
– Her birinin kendi hikayesi, diyaloğu ve benzersiz düşmanı ve savaşılacak destesi olan 50 senaryo.
– Kilidini açacak 135’ten fazla kart; her bir grup kendi diyarlarında yolculuk ederken işe alınır.
– İstediğiniz zaman kullanmak üzere kendi destelerinizi oluşturun ve kaydedin, böylece karşılaştığınız her rakip için stratejinizi ayarlayabilirsiniz.

Oynanış:
Mtg ve zar mekaniği gibi eski tarz kart oyunlarının bir karışımı, Nine Realms Revolt’a deste oluşturma türünde benzersiz bir dönüş sağlıyor. 5 gruptan 3’ünü kullanarak en az 40 karttan oluşan bir deste oluşturun. Oyun, her birinin kendi birimleri, pankartları, tuzakları ve kalıpları olan 3 şeride bölünmüştür. Kazanmak için, kendi pankartınızı korurken rakibinizin 3 sancağını yok etmelisiniz. Kendi sancaklarınızı koruyabildiğinizden emin olurken, birimlerinizi ne zaman saldırıya geçireceğinizi seçmelisiniz.
Dokuz Diyar İsyanı Özellikleri:
Her biri kendi büyülerine, birimlerine ve efsanevi kartlarına sahip 5 farklı Grup. Destenizi oluşturmak için en fazla 3 farklı grubu birleştirin
Her birinde pankart bulunan 3 şerit. Sancaklarınızı koruyun ve kazanmak için Düşmanın Sancaklarını yok edin.
Sancaklarınızı savunmak için birimleri oynayın. Birimler herhangi bir şeride saldırabilir ancak yalnızca kendi şeridini savunabilir. Birimler ancak o turda saldırmamışlarsa savunma yapabilirler.
Kartları şeritlerde kapalı olarak oynamak için tuzakları kullanın. Düşmanların eylemlerini tahmin ederek onların girişimlerini engelleyebilir ve bir sonraki yıkıcı dönüşü ayarlayabilirsiniz.
Savaşı anında lehinize çevirmek için Büyü oynayın.
Güçleri, destenizi onların etrafında nasıl oluşturacağınızı düşünmenizi sağlayacak oyun sonu efsanelerini serbest bırakın.

Nine Realms Revolt v13 MOD APK — TÜM DLC’LER AÇIK MOD BİLGİSİ

Nine Realms Revolt v13 DLC MOD APK: Oyundaki tüm DLC'ler açıktır

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
En Yeniler
Eskiler
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle
Bekir
Bekir
5 ay önce

Hocam world soccer champs hile varmı