VivaVideo: Video Düzenleme HD v8.9.1 PREMİUM APK – VİP APK

VivaVideo - Güçlü Video Düzenleyici ve Video Yapma Programı. Kolaylıkla videolar oluşturmak için en iyi Slayt Yapma Programı ve HD video birlestirme programi, Tiktok/YouTube/Instagram için video düzenleme. Amatörler her zaman ve her yerde basit ve sezgisel klipleri kesip birleştirebilirken, profesyoneller güçlü üst düzey düzenleme işlevleriyle sınırsız düzenleme keyfi yaşayabilir.
Geliştirici
QuVideo Inc. Video Editor & Video Maker App
Güncellendi
28 Mayıs, 2021
Boyut
96.6 MB
Sürüm
8.9.1
Gereksinimler
5.0 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Video

Sürümler

Sürüm Ağırlık Gereksinimler Tarih
9.8.5 129.8 MB 5.0 ve sonrası -
9.7.6 129.8 MB 5.0 ve sonrası -
9.3.5 121.6 MB 5.0 ve sonrası -
9.0.5 104.8 MB 5.0 ve sonrası -

Açıklama

VivaVideo Video Düzenleme Pro uygulamlasıyla çektiğiniz yada indirdiğiniz videoları rahatlıkla düzenleye bileceğiniz android uygulamlar arasında olan ve yapımcılığını QuVideo İnç. firmasının üstlendiği popüler vide düzenleme aracıdır. Herhangi bir videoda kesme, efekt vermek, birleştirme, renk ayarlama, yazı ekleme, resim ekleme, ton ayarlama ve daha fazlasını yapmanızı sağlayacak editör uygulamadır. Uygulama içerisinde bildiğiniz gibi sağ altta VivaVideo logosu bulunmata ve bazı efektlere premium üyelik istemekte sizi bu dertten kurtaracak VivaVideo: Video Düzenleme HD v8.9.1 FULL PREMİUM APK ile efsan efektlere ulaşabilir, videolarda reklam gözükmeden düzenleyip kaydedebilirsiniz ve en önemlisi sınırsız video uzunluğu ayarı ile dilediğiniz büyüklükte harika videolar ve klipler oluştura bilirsiniz şimdiden keyifli günler dilerim.

Tüm video düzenleme özellikleriyle en iyi Video Düzenleyici ve Video Slayt Yapma Programıvideo kesicivideo yapma, video kırpma, video birleştirme, slayt yapma, video müzik ekleme, videoya metin ekleme, vb. Viva Video Düzenleyici ile videolara kolayca video müzik ekleme, geçiş efektli video düzenleme vb. Fotoğraflar ve müzikli videolar oluşturmak ve düzenlemek için VivaVideo’yu indirin, YouTube’da paylaşın, Tik Tok, Instagram!

Video Düzenleyici & Fotoğraf Müzik
– Fotoğraflar, klipler ve en güncel müziklerle video yapın.
– Şarkı ve şarkı sözleri ile ücretsiz tik tok video yapımcısı. Modaya uygun kısa videolar yapmak için VivaVideo kullanın.
– Kolayca yüksek kaliteli ÜCRETSİZ müzik ile resimlerden videolar yapın. Geçişler ve efektler ile profesyonel müzik slayt yapma programı.

Video düzenleme uygulaması & Video yapma programı
– Videoları kesin ve düzenleyin, video montaj yapma, videoyu müzikle birleştir. Bedava video düzenleme uygulaması & video birlestirme programi & slayt yapma programı muzikli.
– Birçok video düzenleme efekti: geçiş efektli, videoları hızlandırır, videoları yavaşlatır. Profesyonel ağır çekim / hızlı video düzenleyici ve videoya müzik ekleyin.

Video müzik ekleme
– Videoya ücretsiz özellikli müzik ekleyin, videoya ses efektleri ekleyin. Müzik ile ücretsiz edit programları.
– Videoya ses ekleyin, kendi sesinizi kaydedin ve kendi özel videolarınızı oluşturun.
– Müzik sesini videoya mükemmel şekilde uyacak şekilde ayarlayın.

Video birlestirme programi
– VivaVideo süper hızlı video birleştirme yazılımıdır, basit arayüzü ile kullanımı kolaydır.
– Farklı klipleri tek bir parçaya karıştırmanıza yardımcı olacak kolay ve güvenilir video birleştirme programı. En İyi video birlestirme programi muzikli.

Video efekt yapma programı
– Ücretsiz profesyonel video yapma programı: aksaklık video efektleri ekleyin, müzikli yavaş / hızlı çekimde videolar yapın.
– Çeşitli fantastik video filtreleri ve efektleri: videoya film tarzı filtreler ekleyin, efektler ve filtrelerle kolay video düzenleme. Müzikli slayt yapma programı.

Slayt Yapma programı muzikli
– İnanılmaz bir yerleşik yavaş çekim video editörü ile en hızlı video düzenleme programı.
– Kolayca YouTube Vlog’ları, Instagram hikayeleri, TikTok videoları ve daha fazlasını oluşturun. HD Video edit programları ve montaj programi.

Fotoğraf slayt gösterisi oluşturucu
– Çıkartmalar, temalar, filtreler, kolaj, selfie ve müzik gibi çeşitli materyaller.
– Videolara kolayca film müziği ekleyin, Viva Video Editor ve kesici ile videoları geçiş efektleriyle düzenleyin.

Dışa aktarın ve paylaşın
– Videoyu/filmi 720p, Full HD 1080p ve 4K olarak dışa aktarın.
– VivaVideo kesici, YouTube’da paylaşan, Tik Tok, Instagram’da özel videolar oluşturun ve indirin!

VivaVideo, ücretsiz bir slayt gösterisi oluşturucu uygulaması ve müzikli fotoğraf video düzenleyicisidir. Aynı zamanda YouTube, Instagram, Tik Tok için kullanımı kolay bir slayt gösterisi oluşturucu ve video kesicidir. Viva video düzenleyicisini kullanarak kendi vlog’unuzu veya komik videonuzu oluşturun. VivaVideo ile kolayca video kesebilir, videoyu birleştirebilir, müzikli videoyu düzenleyebilir, youtube için video düzenleyebilir, videoya etiket ekleyebilir, videoya metin ekleyebilir, resimlerden şarkı ile video yapabilir, vb. Videoları geçişli ve müzikli düzenlemek için VivaVideo kesiciyi indirin

VivaVideo: Video Düzenleme HD v8.9.1 PREMİUM APK – VİP APK Yenilikleri

  • YENİ Metin Fonksiyonu - Yepyeni arayüzü. Destek eklenti metin animasyonu.
  • Gürültü azaltma - Gürültü artık video ile ilgili sıfır endişe.
  • Verim İyleştirmesi