Never Gone v1.0.9 MOD APK — SINIRSIZ ELMAS HİLELİ

Never Gone'da kötülüğe karşı heyecanlı savaşa katılın! Şık gotik sanat tasarımları ve harika Therion müziği ile ödüllü aksiyon oyununu şimdi oyna
Geliştirici
HippieGame
Güncellendi
28 Temmuz, 2022
Boyut
625.1 MB
Sürüm
1.0.9
Gereksinimler
2.3 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Video

Açıklama

OYUN HAKKINDA
Never Gone, iOS platformundaki oyuncular için eski tarz bir 2D Aksiyon Oyunudur. İnsanların, vampirlerin ve diğer iblislerin bir arada yaşadığı ve sürekli birbirlerine karşı savaştığı klasik bir dünyada geçiyor. İnanılmaz zorluklarla yüzleşmek ve muhteşem ödüller kazanmak için Blood Knight veya Dark Sister olarak oynayın. Savaşın parçaladığı oyun dünyasını keşfederken 200’den fazla silahı, ekipmanı, eşyayı ve hatta becerileri keşfedin, üretin ve yükseltin.

ANA ÖZELLİKLER
· Eski tarz Sert Aksiyon Oyunu:
Geriye dönüp aksiyon oyunlarının özüne baktık ve kendimiz de oynamaktan keyif alacağımız bir oyun yaratmayı hedefledik. Kazanmak için dokunma, kazanmak için ödeme yapma! Zıpla, saldır, atlat ve savaşmak için kendi kombinasyonlarını birleştir! Dövüşleri kazan ve tarzınla kazan!
· Çok Sayıda Oyun İçeriği:
3 Bölüm hikaye modu; Sonsuz Mist Tower’da 3 farklı meydan okuma modu; Özel istihbarat görevleri; Kendinizi karanlık ama güzel ortamlara bırakın; Ölümcül canavarların ve patronların meydan okumasıyla yüzleşin…
· Therion’dan Birinci Sınıf Rock Müziği:
‘Never Gone’ın yüksek kalitesi, dünyaca ünlü İsveçli rock grubu Therion’un beğenisini kazanmamıza yardımcı oluyor. Oyunda sadece Therion’un klasik şarkılarını bulmakla kalmayacak, aynı zamanda Therion’un bazı üyeleri oyuncularla birlikte veya oyunculara karşı savaşmak için oyunda karakterler haline gelecekler!
· Oyun İçi Topluluk:
Oyun içi topluluğumuzda dünyanın her yerinden oyuncular bulun. Videolarınızı ve deneyimlerinizi başkalarıyla paylaşın, en iyisi olduğunuzu kanıtlayın! (* oyun içi video kaydı, Yeniden Oynatma Kiti ile iOS 9 gerektirir)
· MFi denetleyicileri desteklenir.
Bir MFi kontrol cihazı bağlandığında ekranınızdaki kontrol paneli kaybolacaktır. Gerçek bir aksiyon oyunu olması gerektiği gibi Never Gone’un tadını çıkarın!

Never Gone v1.0.9 MOD APK — SINIRSIZ ELMAS HİLELİ MOD BİLGİSİ

Sınırsız elmas hileli (elmas harcadığınızda elmasınız artacaktır. Elmas ile para da alabilirsiniz.)

Sınırsız para hileli

Never Gone v1.0.9 MOD APK — SINIRSIZ ELMAS HİLELİ Yenilikleri

Bazı hatalı sorunlar düzeltildi

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle