Stellarium Plus – Gökyüzü Haritası v1.9.7 PREMİUM APK — TAM SÜRÜM

Stellarium Mobile Plus – Yıldız Haritası , yıldızlara baktığınızda tam olarak ne gördüğünüzü gösteren bir planetaryum uygulamasıdır.
Geliştirici
Stellarium Labs
Güncellendi
28 Ağustos, 2022
Boyut
79.1 MB
Sürüm
1.9.7
Gereksinimler
1.9.7
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Açıklama

Yıldızları, takımyıldızlarını, gezegenleri, kuyruklu yıldızları, uyduları (ISS benzer biçimde) ve öteki derin gökyüzü nesnelerini gerçek zamanlı olarak üstünüzdeki gökyüzünde, birkaç dakika arasında, ancak telefonu gökyüzüne işaret ederek tanımlayın!

Bu ödüllü astronomi uygulaması, kullanması rahat ve minimalist bir kullanıcı arayüzüne sahiptir; bu, onu gece gökyüzünü keşfetmek isteyen yetişkinler ve çocuklar için en iyi astronomik uygulamalardan biri yapar.

Bu Artı sürüm, bununla beraber büyük sema nesneleri koleksiyonu (standart sürümde 22’ye 10’a kadar) ve teleskopları test etmek veya rasat oturumlarını hazırlamak için gelişmiş gözlem özellikleri sayesinde en sıkıntılı astronomi meraklılarını da doygunluk edecektir. .

Stellarium Mobile Plus özellikleri:

★ Herhangi bir tarih, saat ve vaziyet için yıldızların ve gezegenlerin doğru bir gece gökyüzü simülasyonunu görüntüleyin.

★ Yıldızlardan, bulutsulardan, galaksilerden, star kümelerinden ve diğer derin gökyüzü nesnelerinden oluşan bir koleksiyona dalarak bilgi sınırına ulaşın:
• Bilinen bütün yıldızlar: 1.69 milyardan fazla yıldızın Gaia DR2 kataloğu
• Bilinen tüm gezegenler, doğal uydular ve kuyruklu yıldızlar ve diğer birçok minik güneş sistemi nesneleri (10k asteroitler)
• En malum derin sema nesneleri: 2 milyondan fazla nebula ve galaksiden oluşan bir katalog

★ Samanyolu, Derin Gökyüzü Nesneleri veya gezegen yüzeylerinin yüksek çözünürlüklü görüntülerinde hemen hemen süresiz zoom yapın.

★ Gezegenin diğer bölgelerinde yaşayan insanların birçok sema kültürü için takımyıldızların şekillerini ve çizimlerini seçerek yıldızları iyi mi gördüğünü keşfedin.

★ Uluslararası Uzay İstasyonu da dahil olmak suretiyle yapay uyduları takip edin.

★ gerçekçi gündoğumu, gün batımı ve atmosfer kırılma ile manzara ve atmosfer benzetin.

★ Başlıca güneş sistemi gezegenlerinin ve uydularının 3D renderlemesini keşfedin.

★ Gözlerinizi karanlığa uyarlamak için gökyüzünü gece modunda (kırmızı) gözlemleyin.

★ Sahada, internet bağlantısı olmasa bile “azaltılmış” bir veri kümesiyle: 2 milyon star, 2 milyon Derin Gökyüzü Nesnesi, 10 bin asteroit gözlemleyin.

★ Teleskopunuzu Bluetooth yada WIFI ile kontrol edin: NexStar, SynScan veya LX200 protokolleriyle ahenkli herhangi bir GOTO teleskopu sürün.

★ Göksel bir nesne gözlemlenebilirliği ve geçiş süreleri anlamak için, gelişmiş rasat araçlarını kullanarak gözlem oturumlarınızı hazırlayın.

Stellarium Plus – Gökyüzü Haritası v1.9.7 PREMİUM APK — TAM SÜRÜM MOD BİLGİSİ

TAM SÜRÜM APK

Stellarium Plus – Gökyüzü Haritası v1.9.7 PREMİUM APK — TAM SÜRÜM Yenilikleri

- yeni Görüş Alanı Simülatöründe birkaç hata düzeltmesi

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle
Kürşat
Kürşat
1 yıl önce

Merhaba. Sürüm 1.9.7 yazıyor fakat indirince 1.9.3 sürümü yükleniyor. Rica etsem düzeltebilir misiniz?