World Cricket Championship 3 v1.8.1 MOD APK — SINIRSIZ PARA HİLELİ

WCC3'ün Zafere Giden Yol (RTG), gelişmiş ve unutulmaz bir oyun deneyimi için size zenginleştirici özellikler sunar. Heyecan verici ara sahnelerin, kalabalık sahnelerin, kutlamaların, sığınakların, podyumların, stadyumların, oyuncu kartlarının ve çok daha fazlasının kilidini açın! RTG ile daha tatmin edici bir oyunun keyfini çıkarı
Geliştirici
Nextwave Multimedya
Güncellendi
29 Temmuz, 2023
Boyut
812.99 MB
Sürüm
v1.8.1
Gereksinimler
5.1 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Video

Açıklama

World Cricket Championship 3 v1.8.1 MOD APK — SINIRSIZ PARA HİLELİ ile Gerçekçi ve sürükleyici bir mobil kriket oyunu arayan bir kriket hayranı mısınız?
Dünyanın en çok indirilen mobil kriket serisi olan World Cricket Championship’in en son teklifi olan WCC3’ten başkasına bakmayın. Sınıfının en iyisi özellikler, gerçek oyuncuların gerçek zamanlı hareket yakalaması ve T20, ODI ve Test maçı gibi bir dizi turnuva formatıyla WCC3, cep telefonunuzda en özgün kriket deneyimini sunar.

Kriketin Gerçek Ruhunu Yaşayın

WCC3, profesyonel yorumlar, el yapımı stadyumlar, ışıklandırma ve sahaların yanı sıra Dünya Kupası, Tri Series, ODI’ler, Ashes, Test Cricket gibi turnuva formatlarının yanı sıra vuruş, bowling ve saha gibi 100’lerce yeni tam hareket yakalamalı kriket eylemi içerir. , ve dahası. Canlı kriket ve Hot Events ile oyun içi gerçek zamanlı maçlar, beceri seviyenize göre ölçeklenen dinamik yapay zeka ve farklı boyutlarda kriket sahaları ile WCC3, mobil cihazlarda mevcut olan en gerçekçi ve sürükleyici kriket deneyimini sunar.

Kendi Yenilmez Takımınızı Kurun

WCC3 ile kendi yenilmez takımınızı kurabilir ve onu zafere taşıyabilir ya da favori tarafınız için oynayabilirsiniz. Kariyer Modu, yerel, lig ve uluslararası maçlarda oynarken birden fazla zorlukla karşılaşarak tüm becerilerinizi kullanarak kriket kariyerinizde ilerleme şansı sunar. Her aşamada hikayenizi bağlamsal olarak anlatan çarpıcı görsel ara sahnelerle, 3 grupta 25 seriyi kapsayan 400’den fazla maç oynayın. Hedeflerinize ulaşmak ve kendi kriket kariyerinizin mimarı olmak için maç seçiminde, teçhizat seçimlerinde ve yetenek yükseltmelerinde taktik kararlar verin.

NPL & WNPL

WCC3’ün Ulusal Premier Ligi (NPL), oyundaki en iyilerin özenle seçildiği bir müzayedeyle başlar. 10 zorlu takım, kupayı kaldırmak için büyük bir hayali paylaşıyor. Yenilikçi NPL sinematikleri, Impact Player, göz kamaştırıcı formalar, oyuncu kadrosu ve merdiven formatı size canlandırıcı bir oyun deneyimi sunacak.
Kadınlar Ulusal Premier Ligi (WNPL), kupa için yarışan 5 takımın olduğu, kadın merkezli bir mobil kriket oyunudur. Gelişmiş teknoloji ve birinci sınıf grafiklerle tasarlanan WNPL, kadınların tüm silahlarını alevlendirmesini sağlayacak!!

All-Star Takımı

Gerçek hayattaki kriketçiler, cep telefonunuzda inanılmaz derecede gerçekçi görünüyor! Efsanevi ve modern süperstarlardan oluşan All-Star Takımınızı kurun ve sahip olun. Tüm zamanların en sevdiğiniz kriket yıldızlarını seçin ve övünebileceğiniz güçlü bir takım oluşturun.

Gelişmiş Özelleştirme

Yeni, gelişmiş özelleştirme motoruyla, artık 150 inanılmaz derecede gerçekçi kriket oyuncusu arasından seçiminizi yapabilirsiniz. Oyun deneyiminizi daha keyifli hale getirmek için daha gerçekçi yüzler ekledik.

World Cricket Championship 3 v1.8.1 MOD APK — SINIRSIZ PARA HİLELİ MOD BİLGİSİ

Sınırsız Para Hileli

 

World Cricket Championship 3 v1.8.1 MOD APK — SINIRSIZ PARA HİLELİ Yenilikleri

Yenilikler:
* Seçilen şutlar için iyileştirilmiş sopa-top bağlantısı.
* Sürükleyici görseller için bir dizi stadyum dönüştürüldü.
* Daha fazla gerçekçilik için geliştirilmiş top izi.
* İncelik ile yükseltilmiş hakem animasyonu.
* Ashes kadrosu güncellendi.
* Oyun İyileştirmeleri ve Hata Düzeltmeleri

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle