Hustle Castle: Kalede Ortaçağ v1.59.0 MOD APK — ÖLÜMSÜZLÜK HİLELİ

Gerçek bir ortaçağ kalesinin lordu ve efendisi ol! Yeni tebaaları kabul et, onlara görev ver ve vatandaşlarını koru! Kaleni kurup yükseltirken rakiplerine ve fizik kurallarına meydan oku! Senin iyiliğin için, bütün gün yazmanların başlarını mürekkebin önüne eğip çalışıyor, hazinedarlar yere altınları düşürüyor ve demirciler ayaklarına örslerini düşürüyor! Gerçek uzmanlar topla, zenginleş ve etkini artır! Büyüyüp sana hizmet edecek çocuklar yetiştirebilsinler diye tebaan için tanışma odası kur!
Geliştirici
My.com B.V.
Güncellendi
29 Ağustos, 2022
Boyut
142.3 MB
Sürüm
1.59.0
Gereksinimler
4.4 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Video

Açıklama

        Hustle Castle: Kalede Ortaçağ v1.59.0 MOD APK — ÖLÜMSÜZLÜK HİLELİ kendi krallığınızı kuracağınız bir oyundur. Grafikleriyle, efektleriyle ve müziklerile çok eğlenceli olan bu macera oyununda güzel vakit geçireceksiniz. Oyunun başlangıcında bir kalenin lordu olarak yönetime başlıyorsunuz, tüm askerlinizin ve kaledeki her şeyin durumunu siz yönetiyorsunuz. Tabii bu bir kale yönetme simülasyon oyunu değil, düşmanlarınız sizin krallığınızı yok etmek için elinden geleni yapıyor ve saldırmaktan hiç bir zaman vazgeçmiyor.

Ordularınızı düşmanlarınıza yönlendirirken iyi bir strateji kullanmanız gerekiyor çünkü bu oyunda sadece güçlü olmak yeterli olmuyor. Doğru askerinizle gerekli düşmana saldırı yaptığınızda zafer sizin olacaktır. Eğer oyunu hileli mod ile oynarsanız strateji konusunda endişelenmenize gerek yok çünkü hileli mod ile kazanmanız çok daha kolay olacaktır. Bu harika oyunda iyi eğlenceler dilerim yegenlerim.

Tombul savaşçıların, parlak zırhlarında harika görünecek! Birliklerini besle ve eğit ki Yüce Kafatası Grav’a ait orduları alt edip kaçacak delik bulup korkunç Uçurum Lordunu ait olduğu yere gönderebil, ayrıca birkaç düşman kalesini yerle bir et!Komutayı üstlen, lordum! Oyunda sahip olabileceğin fırsatlardan bazıları:

– Hikaye odaklı sefer. Yüzlerce görevde kahramanların orklarla, devlerle, iskeletlerle ve hatta ejderhalarla savaşıyor! Muharebe büyüsü, soğuk çelik ve kurnazca stratejiler… amaç uğrunda her yol mubah!
– Kale inşa et. Kalen için yeni odalar inşa et, eskilerini yükselt. Hayallerindeki kaleyi kurmak için ihtiyacın olan her şeye sahipsin! İnşaata hemen başla!
– Köylüleri geliştir. Tebaalarının her biri yeni yetenekler öğrenip tüm ekipmanları giyebilir. Harika savaşçılar ve katipler yetiştir… sonra yerlerini değiştir!

Hustle Castle: Kalede Ortaçağ v1.59.0 MOD APK — ÖLÜMSÜZLÜK HİLELİ MOD BİLGİSİ

Ölümsüzlük hileli

Hustle Castle: Kalede Ortaçağ v1.59.0 MOD APK — ÖLÜMSÜZLÜK HİLELİ Yenilikleri

- Uygulama, otomatik savaş sırasında cihazın kapanmasını önler
- Artık otomatik savaş sırasında büyü kullanıp kullanmamayı seçebilirsin
- Artık mücevherleri ve ruhları sınıflandırabilirsin
- Artık gliflerden toplam bonusu görebilirsin

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle