MORTAL KOMBAT Mobile v4.2.0 MOD MENÜ APK — YÜKSEK HASAR HİLELİ

MORTAL KOMBAT'ın abartılı, içgüdüsel dövüş hareketini deneyimleyin! Bu görsel olarak çarpıcı dövüş ve kart toplama oyunu ile yeni nesil oyunların gücünü mobil cihazınıza ve tablet cihazınıza taşıyın. Mortal Kombat savaşçılarından oluşan seçkin bir ekip kurun ve dünyadaki en büyük dövüş turnuvasında kendinizi kanıtlayın!
Geliştirici
Warner Bros. International Enterprises
Güncellendi
30 Mart, 2023
Boyut
952.0 MB
Sürüm
4.2.0
Gereksinimler
Cihaza göre değişir
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Video

Sürümler

Sürüm Ağırlık Gereksinimler Tarih
5.3.0 1.4 GB Cihaza göre değişir -
5.2.0 997.0 MB Cihaza göre değişir -
5.1.0 975.2 MB Cihaza göre değişir -
5.0.0 975.2 MB Cihaza göre değişir -
4.1.0 937.1 MB Cihaza göre değişir -
4.0.1 930.9 MB Cihaza göre değişir -

Daha fazla versiyona bakın

Açıklama

android, android oyun indir, apk, apk indir, mk 11 apk, mk xi 4.2.0 hack apk, mk xi 4.2.0 hile apk, mk xi 4.2.0 mod apk, mk xi hack apk, mk xi hile apk, mk xi mod apk, mortal kombat 11 android, mortal kombat 11 apk, mortal kombat 4.2.0 android hack, mortal kombat 4.2.0 android hile, mortal kombat 4.2.0 android mod, mortal kombat 4.2.0 apk, mortal kombat 4.2.0 apk hile, mortal kombat 4.2.0 atak hile, mortal kombat 4.2.0 can hile, mortal kombat 4.2.0 hack apk, mortal kombat 4.2.0 hile apk, mortal kombat 4.2.0 mod apk, mortal kombat android apk, mortal kombat android hack, mortal kombat android hile, mortal kombat android mod, mortal kombat apk, mortal kombat atak hile, mortal kombat can hile, mortal kombat hack, mortal kombat hack apk, mortal kombat hile apk, mortal kombat hile indir, mortal kombat indir, mortal kombat mod apk, mortal kombat yetenek hile

 

Aksiyon, dövüş ve kıyasıya mücadele oyunlarını sevenler için denemenizi tavsiye ettiğim yapımcılığını Warner Bros firmasının üstlendiği Android platformunun sevilen oyunlarından birisidir. Oyundaki amacınız bulunduğunuz ringde karakterleriniz rakip takıma karşı mücadele etmek ve kazanmaktır. Mortal Kombat içinde yaşanan genel zorluklardan dolayı MOD MENÜ APK yani yüksek hasar hileli olarak sunuyorum bu sayede düşmanlarınızı bir vuruş ile yere serebilir, savaş alanının yenilmez takımlarını yönetebilirsiniz. Güçlü rakipler, bitmek bilmeyen dövüşler, farklı yeteneklere sahip karakterler ve dahası sizleri bekliyor.

MK11 KARAKTERLERİ
MK11 ekibi, düşmanlarınıza acı çektirmek için benzersiz yetenekler ve güçlü ekip sinerjileriyle dolu, son derece çok yönlüdür. MK11 koleksiyonu, MK11 Raiden, Scorpion, Jade, Sub-Zero, Kabal ve Skarlet’i içerir ve konsoldaki benzerleri kadar ölümcüldürler! Aynı Ölümcül Darbeyi bile yapıyorlar!

AĞIR 3’E 3 MÜCADELEDE MÜCADELE
Kendi Mortal Kombat savaşçı ekibinizi oluşturun ve deneyim, yeni özel saldırılar ve güçlü eserler kazanmak için onları savaşa yönlendirin. Team Ronin, Team Nightmare ve Team Day of the Dead gibi düşmanlarınıza karşı avantaj elde etmek için benzersiz sinerjilerle savaşçıları bir araya getirin!

CCG – BÜYÜK BİR TAKVİM OLUŞTURUN
Bu oyun nihai CCG! Scorpion, Johnny Cage, Sub-Zero, Cassie Cage, Ermac ve diğerleri gibi gaziler dahil 130’dan fazla Mortal Kombat karakteri toplayın. Mortal Kombat Mobile’a kana susamış Vampiress Mileena, futbol şampiyonu Kombat Cup Sonya Blade, gizemli Klassic Reptile ve savaşçı prenses Ronin Kitana gibi yeni eklemeleri keşfedin.

MORTAL KOMBAT Mobile v4.2.0 MOD MENÜ APK — YÜKSEK HASAR HİLELİ MOD BİLGİSİ

MORTAL KOMBAT Mobile 4.2.0 yüksek hasar hileli: Tek vuruşta düşmanları yenebilirsiniz.

MORTAL KOMBAT Mobile 4.2.0 yüksek defans hileli: ölümsüzlük hilesi diyebiliriz.

NOT: Oyun geliştiricileri OBB'yi kaldırmaya karar verdi, bu yüzden APK şimdi daha büyük. Lütfen bunun için suçlamayın.

Kurulumda hata alanlar oyunu (Play Store'dan daha önce indirmemiş) olanlar. Oyunu Play Store üzerinden indirmeyi başlatın ve indirme başladığında indirmeyi durdurun. Daha sonra sitemizden indirmiş olduğunuz MOD APK dosyasını kurunuz. Oyun sorunsuz bir şekilde çalışacaktır.

Oyun, özellikle emülatörlerde ve Android 7 ve daha düşük sürümlerde düzgün çalışmayabilir.

Oyun ilk açılışta açılış ekranında kalıyorsa sabırlı olun ve biraz bekleyin.

Oyun, özellikle emülatörlerde 32-bit'te çalışmayabilir.

Faction wars'tan atılırsanız hasar ve defans çarpanını 666666 yapmayı deneyin.

MORTAL KOMBAT Mobile v4.2.0 MOD MENÜ APK — YÜKSEK HASAR HİLELİ Yenilikleri

Diamond MK11 Liu Kang, engellenemez hareketler ve yeni MK11 takım sinerjileri ile mücadeleye katılıyor! Kombat Pass Sezon 2, Kombat Cup Sonya Blade ile geldi! Bu Tatil Sezonunda ödüller kazanmak ve Sonya Blade'i Yükseltmek için Denemeleri tamamlayın! Garantili bir Elmas dövüşçüsü kazanmak için yeni Beyaz Nilüfer Kulesi'ni yenin ve 14 Aralık - 25 Aralık arasındaki yıllık Mortal Kombat mobil Tatil Şenlik Takvimini kaçırmayın!