Football Manager 2022 Mobile v13.3.0 FULL APK — TAM SÜRÜM

Futbol takımı yönetme ve menajerlik gibi oyunları sevenler için tavsiye ettiğim Play Store'da 109.99 TL ile satışa sunulan siz değerli kullanıcılarımıza özel SON SÜRÜM FULL APK şeklinde sunuyorum bu sayede oyuna hiç bir ücret ödemeden sahip olabilir, Türkiye Ligi dahil olmak üzere birçok takımı da bu suretle oynayabilirsiniz.
Geliştirici
SEGA
Güncellendi
31 Mart, 2022
Boyut
792.0 MB
Sürüm
13.3.0
Gereksinimler
Cihaza göre değişir.
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Video

Sürümler

Sürüm Ağırlık Gereksinimler Tarih
13.0.5 618.5 MB Cihaza göre değişir. -
v13.0.4 618.5 MB Cihaza göre değişir. -

Açıklama

Football Manager 2022 Mobile MOD APK v13.3.0  SON SÜRÜM, futbol takımı yönetme ve menajerlik gibi oyunları sevenler için tavsiye ettiğim Play Store’da 109.99 TL ile satışa sunulan yapımcılığını SEGA firmasının üstlendiği android evreninin popüler futbol oyunlarından birisidir. Oyundaki temel amacınız yönetimini sağladığınız takım ile birlikte rakip takımlar ile mücadele etmek, gol atıp, maçları kazanmaya çalışmaktır. Football Manager 2022 Mobile APK v13.3.0  SON SÜRÜM ile uygulama içerisinde yaşanan genel sıkıntılardan dolayı siz değerli kullanıcılarımıza özel SON SÜRÜM FULL APK şeklinde sunuyorum bu sayede oyuna hiç bir ücret ödemeden sahip olabilir, Türkiye Ligi dahil olmak üzere birçok takımı da bu suretle oynayabilirsiniz. Binlerce  ülke ve takımları, yetenekli oyuncular, taktiksel beceriler, yönetme ve daha birçok şey siz değerli android oyun kullanıcılarını bekliyor. Oyunda bulunan TÜRKÇE DİL DESTEĞİ ile rahatça herşeyi anlamanıza yardımcı olacaktır. Şimdiden keyifli oyunlar dilerim. Şimdiden keyifli oyunlar dilerim.

Futbol oyunları artık dünya çağında oynayan heyecan ve eğlenceli bir hale gelmiştir. Bu oyun diğerlerinde farkı takımınıza menajerlik yaparak, doğrudan takımınızı yönetmek, taktikler vererek te maçları kazanmaya çalışmaktır. Bu yazdığımız makalede, oyun hakkında bilmediğiniz özellikleri spor ve menajerlik barındıran bir takım yönetme oyunu olan Football Manager 2022 Mobile’i siz değerli kullanıcılarımıza tanıtacağım. Oyun ilk PC platformunda çıkmış olup, bu ortamda baya indiren olduktan sonra mobil sürümü ile çıkış yapan ve android de çok tutulan bir futbol oyunu haline geldi.

Kullanıcı Dostu Arayüzü ve Yeni Stili

Oyunu kurup indirdikten sonra sizi bekleyecek olan ilk efsane şey, yepyeni tasarımı ve basit arayüzü olacaktır. Yeni oyuncular ve futbol takımlarını yeniden dizayn edilmiş olup sizlere efsane bir stil ile karşılayacaktır. Oyun diğer serilerine göre daha fazla kullanıcılarına yeni şeyler sundu, bunlar kategorize edilmiş ve büyüleyici oyuncuların erişimine sunmuştur. Oyun ilk Bilgisayar platformuna çıktığından dolayı arayüz geliştirmeleri ve yeni ufak düzeltmeler yapmışlarıdır, bundan dolayı siz kullanıcılar için kendinize göre oyunu kişileştirme seçeneği sunup kendinize göre iyi bir deneyim yaşamak için değiştirebilirsiniz.

Takımınızı Seçin ve Yönetmeye Başlayın

Football Manager 2022 Mobile ile siz menajerler en iyi takım kurmak için tüm güçlerinizi kullanmanız gereklidir, yaptığınız taktikler ve kararlar ile oyuncularınızı güçlü tutun. Oyun çok gerçekçi olduğunda dolayı, ayrıntı çok ve derinlemesinedir; takım yönetimi çok kapsamlı süreçlerle oluşmakta olup gerçekçilik üst seviyededir. Oyunda yapacağınız ilk iş, kendinize bir isim  vermek ve istediğiniz takımı seçerek transferler yapmaya başlamaktır. Bunlar yavaş yavaş olacak şeyler olduğu için acele etmeden bir birlerini tamamlayarak yapın ve kendi efsanevi kadronuzu kurup rakip takımlarınızı alt edin.

Football Manager 2022 Mobile v13.3.0 FULL APK — TAM SÜRÜM MOD BİLGİSİ

TAM SÜRÜM APK

Football Manager 2022 Mobile v13.3.0 FULL APK — TAM SÜRÜM Yenilikleri

Birkaç nadir çökme düzeltildi
Subscribe
Bildir
guest
4 Yorum
En Yeniler
Eskiler
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle
Semih
Semih
1 yıl önce

İsimler gerçek değil takımların tamamı sahte oyunculu. Uygulama yüklerken hata vermişti nasıl düzeltebilirim bilmiyorum

Süleyman yüncü
Süleyman yüncü
1 yıl önce

Oyununu indirdim ama kuramadım bu oyunu full APK diye indirdim ama tabi APK ayrı olsa kurardim ama yinede yardımcı olursanız sevinirim simdiden teşekkürler ederim ayrıca Westland survivar oyunun hilelisini yaparsanız ama açıldığı zaman hesabınız askıya alındı demiycek şekilde yaparsanız çok teşekkür ederim simdiden teşekkürler ederim ❤️

ETİKETLER