Football Manager 2023 Mobile v14.4.0 FULL APK — TAM SÜRÜM

Menajer, futbol ve takım yönetme oyunlarını sevenler için tavsiye ettiğim Play Store'da 219,99 TL ile satışa sunulan iz değerli kullanıcılarımıza özel tam sürüm full apk şeklinde sunuyorum bu sayede oyuna para vermeden kolay bir şekilde sahip olabilir, Türk takımlarını indirip onları da yönetebilirsiniz.
Geliştirici
SEGA
Güncellendi
17 Temmuz, 2023
Boyut
1.17 GB
Sürüm
14.4.0
Gereksinimler
Android 5.0 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Video

Sürümler

Sürüm Ağırlık Gereksinimler
14.0.4 864.1 MB Android 5.0 ve sonrası

Açıklama

Football Manager 2023 Mobile v14.4.0 FULL APK TAM SÜRÜM, menajer, futbol ve takım yönetme oyunlarını sevenler için tavsiye ettiğim Play Store’da 219,99 TL ile satışa sunulan yapımcılığını SEGA firmasının üstlendiği android oyun platformunun popüler menajer olma oyunlarından birisidir. Oyunun içeriğine bakacak olursak seçtiğiniz takımın yönetimini sağlayıp lig sıralamasını yükseltmek, takıma yeni transferler yapıp yenilmez bir kadro oluşturmak, geleceğin yıldızlarını yaratmak gibi android cihazların vazgeçilmez oyunu olan yepyeni, en sevilen futbol oyunlarındandır. Football Manager 2023 Mobile v14.4.0 FULL APK TAM SÜRÜM ile oyunda yaşanan genel sıkıntılardan dolayı siz değerli kullanıcılarımıza özel tam sürüm full apk şeklinde sunuyorum bu sayede oyuna para vermeden kolay bir şekilde sahip olabilir, Türk takımlarını indirip onları da yönetebilirsiniz. Fark yaratan bir menajer olun, hayali takımınız oluşturun, takım yönetme ve daha birçok şey siz değerli android oyun kullanıcılarını bekliyor. Oyunda bulunan TÜRKÇE DİL DESTEĞİ ile rahatça herşeyi anlamanıza yardımcı olacaktır. Şimdiden keyifli oyunlar dilerim.

Dünyanın en iyi menajerlik oyununda futbolda zafere giden yolunuzu hızlandırın. Dokuz milyondan fazla satış ile Football Manager 2023 Mobile serimizin en iyisidir ve mobil futbol oyunları liginin en üstünde yerimizi sağlamlaştırır.

Süperstarlarla dolu bir kadro kurun, genç yeteneklerinizi birinci sınıf oyuncular olacak şekilde geliştirin ve oyuncularınıza ilham vermek için Takım Konuşmalarını kullanın.

Tam lisanslı UEFA Kulüp Turnuvaları ile bu yıl mevcut olan UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi, UEFA Avrupa Konferans Ligi ve UEFA Süper Kupa ile daha büyük bir etkinlik duygusu deneyimleyin.

Hızlı oynayan, ancak hiçbir şekilde aslından uzak olmayan FM23 Mobile, şimdiye kadarki en şık, en özgün sürüm. Başarıya giden en hızlı Football Manager yolunu kullanın.

FARK YARATAN KİŞİ OLUN

En çok ihtiyaç duyduklarında oyuncularınızla etkileşim kurmak için Takım Konuşmalarını kullanın. Maç öncesi ve devre arasında, başarıya koşan kadronuzu ateşleyin.

GELECEĞİN YILDIZLARINI YARATIN

Yeni Geliştirme Merkezi ile gelecek vaat eden genç oyuncuları elit oyunculara dönüştürün. Gelişmiş mentorluk sistemi ile deneyimli yıldızlarınızın yardımından faydalanın ve oyuncu adaylarınızı yenilenmiş Genç Oyuncu Adayı ekranında değerlendirin.

RÜYA TAKIMINIZI OLUŞTURUN

Yenilenmiş transfer ve kira müzakereleri size ideal kadronuzu şekillendirme görevinizde daha net geri bildirim sağlarken rakip kulüpler sizinle ilişkilerinde daha gerçekçi davranacaklardır.

KİMLİĞİNİZİ GELİŞTİRİN

Stilinizi takip eden yenilenmiş Menajer Profili ile kişiliğinizle oyuna damganızı vurun. UEFA Kulüp Turnuvalarında zafer peşinde koşarken kariyeriniz boyunca karakter özellikleriniz değişim gösterir.

© Sports Interactive Limited 2022. SEGA Publishing Europe Limited tarafından yayınlanmıştır. Sports Interactive Limited tarafından geliştirilmiştir. SEGA ve SEGA logosu, SEGA Corporation’ın veya bağlı kuruluşların tescilli ticari markaları veya ticari markalarıdır. SEGA, ABD Patent ve Marka Ofisi’nde kayıtlıdır. Football Manager, Football Manager logosu, Sports Interactive ve Sports Interactive logosu, Sports Interactive Limited’ın tescilli ticari markaları veya ticari markalarıdır. Tüm hakları saklıdır. Tüm diğer şirket adları, marka adları ve logolar, ilgili sahiplerinin mülkiyetindedir.

Football Manager 2023 Mobile v14.4.0 FULL APK — TAM SÜRÜM MOD BİLGİSİ

TAM SÜRÜM FULL APK

Football Manager 2023 Mobile v14.4.0 FULL APK — TAM SÜRÜM Yenilikleri

• Çin transfer döneminin kapanmasıyla transferler güncellendi
• Çeşitli çökme sorunları düzeltildi
• Çok fazla rehberlik başarısızlıklarına sebep olan sorun düzeltildi
• Bazı kullanıcıların milli takım kadro sıfırlanmasıyla ilgili karşılaştığı sorun düzeltildi

Subscribe
Bildir
guest
6 Yorum
En Yeniler
Eskiler
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle
Xgam
Xgam
9 ay önce

Para hilesi var mı

Xgam
Xgam
9 ay önce

Takım dosyaları ne işe yarıyor

Arda
Arda
9 ay önce

Hocam çok teşekkürler sorunsuzca çalıştı. İyiki varsınız.

Mert
Mert
1 yıl önce

Güncelleme gelicek mi admin