MOD

Farm Sim 2024 v1.0.3 MOD APK — SINIRSIZ PARA HİLELİ

Bu gerçekçi tarım simülatörüyle traktörler, biçerdöverler, yarı kamyonlar, kamyonetler, pulluklar, ekim makineleri, ilaçlama makineleri vb. gibi geniş bir araç ve makine filosunun keyfini çıkaracaksınız. Çiftliğinizi büyütmeye hazırlanın, Farm Simulator 2024 oynayın!
Geliştirici
Ovidiu Pop
Güncellendi
31 Mart, 2024
Boyut
316.18 MB
Sürüm
v1.0.3
Gereksinimler
Android 5.1 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Video

Açıklama

Çiftçilik oyunlarını sever misiniz? Bu çiftçilik simülatörü gerçek bir çiftçi olmanızı sağlar! Çiftçiliğin açık dünyasını keşfedin ve farklı türdeki mahsulleri hasat edin, hayvanlarınızla ilgilenin, odun ve saman taşıyın, ürünlerinizi pazarda satın ve çiftliğinizi büyütün!
Traktör kullanmak veya biçerdöverle hasat yapmak kolay mı? Şimdi piyasadaki en zorlu sürüş oyunlarından birinde becerilerinizi test edin! Simülatör oyunları kategorisinin bir parçası olan bu çiftçilik simülatörü, sürüş becerilerinizi, çiftlik yönetiminizi ve ekonomi planlarınızı geliştirmenize olanak tanır.

Gerçek çiftçilik simülatörümüzle çiftçilik dünyasına dalmaya hazır olun! Güvenilir traktörünüzü sürerken yetenekli bir çiftçi olun, güçlü biçerdöverler kullanarak mahsulleri hassas bir şekilde hasat edin ve tarım imparatorluğunuzu sıfırdan inşa edin. Bu büyüleyici çiftçilik oyununda bir çiftçinin hayatını yaşamanın zamanı geldi!

🎮 Oynanış

Arazinizi ekip biçerken ve buğday, mısır, yulaf, ayçiçeği ve daha fazlasını içeren farklı mahsulleri hasat ederken çeşitli özgün tarım araçlarının ve makinelerinin kontrolünü elinize alın. Ayrıca bu çiftlik oyununda hayvan yönetimini de deneyimleyebilirsiniz. Domuz, inek, tavuk, hindi ve koyun yetiştirin

🚘 Özellikler

Oyunumuzun benzersiz özellikleriyle eşi benzeri olmayan bir çiftçilik deneyimini keşfedin. Çiftçilik ve ekimden ilaçlama ve hasada kadar çiftlik yaşamının her yönü sizin elinizde. Sizin bakımınız altında arazinin gerçekçi bir şekilde değişmesini izleyin ve her kararın etkili olmasını sağlayın

🚦 Sür

Gerçekçi ses efektleri oyunu hayata geçirirken, zorlu arazide gezinirken her bir aracın ağırlığını ve gücünü hissedin. İster güçlü bir kamyonun motorunu çalıştırıyor olun ister bir traktörün uğultusunu duyuyor olun, her ayrıntı oyun deneyiminizi geliştirmek ve sürücü koltuğundaymış gibi hissetmenizi sağlamak için tasarlanmıştır.

🗺️ Harita

Oyunumuzun inanılmaz Hava Durumu Sistemi ve dinamik Gündüz/Gece Döngüsü ile doğanın tüm unsurlarını deneyimleyin. Her kararın çiftçilik yolculuğunuzu şekillendirdiği geniş bir Açık Dünya Kariyer Modunu keşfedin

Farm Sim 2024 v1.0.3 MOD APK — SINIRSIZ PARA HİLELİ MOD BİLGİSİ

Sınırsız Para Hileli

Farm Sim 2024 v1.0.3 MOD APK — SINIRSIZ PARA HİLELİ Yenilikleri

-Küçük İyileştirmeler

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle