Just Cause: Mobil artık belirli bölgelerde kullanılabilir

Google News Just Cause Mobile

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Square Enix’in yaptığı popüler video oyun serisi Just Cause’ın mobil cihazlar için özel olarak geliştirilen yeni bir oyunu duyuruldu ve bir video paylaşıldı.

Just Cause: Mobile’ın çıkışında 4 değişik mod bulunacak. Bunlar: Just Cause serisinden tanınmış karakterlerin de bulunmuş olduğu bir öykü modunda, Firebrand isminde gizli bir programın üyesi olarak Darkwater güçlerine karşı savaşacaksınız. Bir öteki mod olan çevrimiçi rekabetçi modda, 10 kişiden oluşan 3 farklı ekip oluşturulacak ve ekip arkadaşlarınız ile bilrikte üssünüzü güvende tutmaya çalışacaksınız.

Üçüncü mod ise 4 kişiye kadar desteklenen co-op modu. Bu modda yine arkadaşlarınız ile birlikte size verilen rolü yapacaksınız. Son mod ise meydan okuma modu. Bu modda da kendi kabiliyetlerini test edebileceksiniz.

Oyunun şu an için mağaza sayfaları açılmadığı için daha fazla ayrıntılar bilinmiyor ancak oyun çıkışında ücretsiz olarak sunulacak. 2021 senesinde Android ve iOS cihazlar için çıkması planlanıyor. Oyunun duyurusu için paylaşılan videoyu aşağıda bulabilirsiniz.

Just Cause Mobile, geçen yılın sonlarında belirli bölgelerde piyasaya sürüldü. Şu anda, birkaç karşılaştırılabilir ülkede ve diğer birkaç ülkede Erken Erişim’de mevcuttur. Çünkü bugünün oyun çıkışları çok kafa karıştırıcı.

Singapur, Malezya, Filipinler veya Tayland’da yaşıyorsanız, oyunun güncellenmiş bir sürümünü hemen indirebilir ve oynayabilirsiniz. Bu güncellemeler tam olarak ne içeriyor? Oyunun Twitter sayfasındaki bir gönderiye göre, son sürüm 30 oyunculu üçlü tehditli çok oyunculu savaş, klan çatışmaları ve bir kıskaç, kanat takımı, paraşüt ve diğer araçları kullanma seçeneği içeriyor. Zaten oyunun temeli olması gereken şeyler gibi görünüyor.

 

Oyunun erken erişim beta sürümünü indirmek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

Just Cause Mobile v0.9.53 FULL APK — ERKEN ERİŞİM

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle