Six Guns v2.9.9a MOD APK — SINIRSIZ PARA HİLELİ

Bu üçüncü şahıs nişancı macera oyununda el değmemiş devasa Vahşi Batı'da at arabalarının, kovboyların, haydutların ve doğaüstü düşmanların kol gezdiği zamanlara dön.
Geliştirici
Gameloft SE
Güncellendi
2 Ağustos, 2022
Boyut
418.8 MB
Sürüm
2.9.9a
Gereksinimler
4.1 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Video

Açıklama

Buck Crosshaw, hak etmeyen birisini hiç vurmadı. Ama şimdi kendi ölümünü tezgahlayıp Arizona’ya kaçan bir kanun kaçağı oldu. Ancak Buck, yağmurdan kaçarken doluya yakalanmak üzere. Zira gizemli Vahşi Batı tepelerinde antik ve uğursuz bir güç hareketlenmekte.

Korkunç maceralarla, karanlık gizemlerle ve cesaret gerektiren mücadelelerle dolu bir hikayede, Arizona ve Oregon’un kızıl topraklarındaki zorlu ve açık bir dünyayı keşfet. Tabancasını tüfeğini kapıp gelen düşmanlar tarafından aranan, intikam peşindeki bir karakteri oynarken hikayeye ve kanunsuz bir savaşa kendini kaptır. Ama bu toprakların güzelliğine aldanma: Her köşede dövüşe hazır kanun kaçakları, yaşayan ölüler ve daha birçok doğaüstü düşman gizleniyor.

Aşman gereken zorluklarla dolu 40 görev üstlen. At üstünde yarışacak, hırsız ve kovboy avlayacak, ateş açarak (hem canlı hem de ölü) düşman dalgalarını kıracak ve çok daha fazlasını yapacaksın.

Ölüm kalım savaşı vereceğin bu topraklardaki macerada işine yarayacak 8 ücretsiz at, kilidini açabileceğin 19 silah, birbirinden farklı kıyafetler, mühimmat ve ürün seni bekliyor.

Böyle derin ve eğlenceli bir kovboy temalı oyunun ücretli olacağını düşünüyorsan yanılıyorsun. Bu oyunu indirip sonuna kadar oynamak için gerçek paraya ihtiyacın yok.

Six Guns v2.9.9a MOD APK — SINIRSIZ PARA HİLELİ MOD BİLGİSİ

Sınırsız para hileli (Ban riskine karşı ban yememek için internet bağlantınızı kapatın)

Six Guns v2.9.9a MOD APK — SINIRSIZ PARA HİLELİ Yenilikleri

Çeşitli hata düzeltmeleri ve iyileştirmeler.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle