SimCity BuildIt v1.42.5.105730 MOD APK — MEGA HİLELİ

Hoş geldin, Başkan! Güzel ve canlı bir metropol tasarlayıp oluşturarak kendi şehrinin kahramanı ol. Şehrin büyüdükçe ve daha karışık hale geldikçe tüm kararları sen vereceksin. Vatandaşlarının mutlu olmasını ve kent siluetinin büyümesini sağlamak için akıllıca seçimler yap. Ardından, diğer dost Başkanlarla ticaret yap, sohbet et, rekabet et ve kulüplere katıl. Sıradışına giden yolunu inşa et!
Geliştirici
ELECTRONIC ARTS
Güncellendi
3 Ağustos, 2022
Boyut
148.2 MB
Sürüm
1.42.5.105730
Gereksinimler
4.1 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Video

Sürümler

Sürüm Ağırlık Gereksinimler Tarih
1.46.3.110141 148.2 MB 4.1 ve sonrası -
1.38.0.99752 141.9 MB 4.1 ve sonrası -

Açıklama

SimCity BuildIt v1.42.5.105730 MOD APK MEGA HİLELİ, şehir kurma, inşaat ve simülasyon oyunları sevenler için tavsiye ettiğim yapımcılığını EA GAMES firmasının üstlendiği android oyun platformunun popüler şehir kurma oyunlarından birisidir. Oyundaki temel amacınız yönetimine sahip olduğunuz devasa arazi üzerine aklınızdaki devasa megapolü kurmak ve bunun tıpkı bir belediye başkanıymış gibi yönetmektir. Oyun içerisinde farklı ülkelerin ve kültürlerinin yansıtıldığı evlerde bulunmakta bunlar, Tokyo, Londra veya Paris gibi bir çok ev tarzlarını örnek verebiliriz.SimCity BuildIt v1.42.5.105730 MOD APK MEGA HİLELİ ile oyunda yaşanan parasal ve genel sıkıntılardan dolayı siz değerli kullanıcılarımıza özel sınırsız para hileli, sınırsız altın hileli, sınırsız anahtar hileli, mutluluk hileli şekilde sunuyorum bu sayede hayalinizdeki o büyük şehri oyun içerisine yansıtabilir, oyunun keyfini sonuna kadar yaşayabilirsiniz. Gökdelenler, köprüler, parklar, hayal gücünüzü yansıtma ve daha birçok şey siz değerli android oyun kullanıcılarını bekliyor. Şimdiden keyifli oyunlar dilerim.

ŞEHRİNE HAYAT KAT
Gökdelenler, köprüler, parklar ve çok daha fazlasını inşa et! Vergi akışını sağlamak ve şehrini büyütmeye devam etmek için binaları stratejik olarak konumlandır. Trafik ve kirlilik gibi gerçek yaşama dair sorunları çöz. Enerji santralleri ve polis karakolları gibi hizmetler sağla. Büyük bulvarlar ve tramvaylar ile trafiğin akmasını sağla.

HAYAL GÜCÜNÜ HARİTADA YANSIT
Tokyo, Londra veya Paris tarzı mahalleler inşa et ve Eyfel Kulesi ve Özgürlük Heykeli gibi özel kent simgelerinin kilidini aç. Yeni Nesil Şehirler ile yeni teknolojiler keşfederken spor stadyumları ile atletik olmaya devam et. Şehrini nehirler, göller ve ormanlarla süsle ve sahil boyu ya da dağ yamaçlarında genişlet. Her biri kendine özgü mimari tarza sahip Güneşli Ada veya Dondurucu Fiyortlar gibi coğrafi bölgelerin kilidini aç. Her zaman şehrini benzersiz kılacak yeni ve farklı bir şeyler var.

YOLUNU ZAFERE ÇEVİR
Şehrini canavarlara karşı savun ve Kulüp Savaşlarındaki diğer başkanlarla rekabet et. Kulüp arkadaşlarınla kazanma stratejileri belirle ve diğer şehirlere savaş ilan et. Savaş başladığında, rakipler üzerinde Disko Hortumu ve Bitki Canavarı gibi çılgın felaketler başlat. Savaşta kullanmak veya şehrini iyileştirmek için değerli ödüller kazan. Ek olarak, haftalık görevleri tamamlayabileceğin ve Lig sıralamasında zirveye tırmanabileceğin Başkanlar Yarışında diğer oyuncularla karşılaşmalara katıl. Her yeni yarışma Sezonu, güzel şehrine yeni ve benzersiz ödüller getiriyor!

BAĞLAN VE TAKIM OLUŞTUR
Diğer üyelerle mal ticareti yapmak ve stratejiler ile uygun kaynaklar hakkında konuşmak için Başkan Kulübüne katıl. Birinin kişisel vizyonunu tamamlamasına yardımcı olmak ve kendi kişisel vizyonunu tamamlamak üzere destek almak için iş birliği yap. Büyük yapılar inşa et, birlikte çalış ve diğer Başkanlara liderlik yapıp kendi şehrinin hayata geçmesini izle!

SimCity BuildIt v1.42.5.105730 MOD APK — MEGA HİLELİ MOD BİLGİSİ

  • Sınırsız PARA Hileli (Sınırsız SimPara)
  • Sınırsız ALTIN Hileli (Sınırsız Simoleon)
  • Sınırsız ALTIN ANAHTAR Hileli
  • Sınırsız  PLATİN ANAHTAR Hileli
  • Sınırsız deneyim hileli
  • Level 101 Hileli

SimCity BuildIt v1.42.5.105730 MOD APK — MEGA HİLELİ Yenilikleri

Selamlar Başkan! Rahatlatıcı kırsal yazı daha bitmedi. Bu yeni Başkan Geçişi Sezonu'nda samimi ve rustik bir köy inşa et! Kendine ait Rustik Köy Meydanı, Rustik Han, Rustik Köy Fırını ve diğer birçok büyüleyici binayı kazanmak için Başkanlar Yarışması'na katıl. Mutlu yazlar!