MOD

Smash Hit v1.5.8 PREMİUM MOD APK — SINIRSIZ TOP HİLELİ

Smash Hit v1.4.3 Premium APK, nişan alma ve atıcılık oyunlarını sevenler için güncel sürümünü ekleme gereği duyduğum yapımcılığını Mediocre stüdyosunun üstlendiği Android platformunun sevilen oyunlarından birisidir.
Geliştirici
Mediocre
Güncellendi
14 Şubat, 2024
Boyut
64.3 MB
Sürüm
1.5.8
Gereksinimler
2.3 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Video

Sürümler

Sürüm Ağırlık Gereksinimler
1.5.6 64.3 MB 2.3 ve sonrası
1.5.5 75.7 MB 2.3 ve sonrası
1.4.3 75.7 MB 2.3 ve sonrası

Açıklama

Amacınız bulunduğunuz bölümlerde hedeflere top atarak parçalamak ve yüksek puanlara ulaşmaktır. Smash Hit içinde yaşanan genel zorluklardan ve kısıtlamalardan dolayı MOD APK yani sınırsız top hileli, gerçek parayla satılan premium özelliklerin kilidi açık şekilde sunuyorum bu sayede oyunun keyfini sonuna kadar çıkarabilir, tüm bölümleri kolayca bitirebilirsiniz. Hareketli hedefler, onlarca bölüm, zorlu atışlar ve dahası sizleri bekliyor.

Başka bir dünya boyutunda gerçeküstü bir yolculuğa çıkın, ses ve müzikle uyum içinde hareket edin ve yolunuzdaki her şeyi parçalayın! Bu deneyim odaklanmayı, konsantrasyonu ve zamanlamayı sadece olabildiğince uzağa seyahat etmekle kalmaz, aynı zamanda karşınıza çıkan güzel cam nesneleri de kırır.

* Yolunuzdaki engelleri ve hedefleri parçalayarak ve mobil cihazlarda en iyi imha fiziğini deneyimleyerek güzel bir fütüristik boyutta yolunuzu parçalayın.

* Müzikli senkronize oyun: müzik ve ses efektleri her aşamaya uyacak şekilde değişir, engeller her yeni melodiye taşınır.

* 11 farklı grafik stili ve her aşamada gerçekçi cam kırma mekaniği ile 50’den fazla farklı oda.

Smash Hit ücretsiz olarak oynanabilir ve reklamlar ücretsizdir. İsteğe bağlı premium yükseltme, yeni oyun modları, birden fazla cihazda bulut tasarrufu, ayrıntılı istatistikler ve kontrol noktalarından devam edebilme olanağı sağlayan bir kerelik uygulama içi satın alma ile kullanılabilir.

Smash Hit v1.5.8 PREMİUM MOD APK — SINIRSIZ TOP HİLELİ MOD BİLGİSİ

Smash Hit 1.5.8 premium hile apk : oyun içinde premium satın alma yerine gelin ardından “RESTORE PURCHASE” butonuna basın, premium özelliklerin tamamı aktif olacaktır.

Smash Hit 1.5.8 top hile apk : oyun içinde istediğiniz gibi top kullanabilirsiniz, top miktarınız azalmaz.

Smash Hit v1.5.8 PREMİUM MOD APK — SINIRSIZ TOP HİLELİ Yenilikleri

* Küçük hata düzeltmeleri
* Genel yaşam kalitesi iyileştirmeleri ve optimizasyonları
* Gelecek özellikleri desteklemek için arka uç iyileştirmeleri

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle