Human Fall Flat v1.4 FULL APK – TAM SÜRÜM

DAHA FAZLA HUMAN, DAHA FAZLA KARGAŞA - O kayayı mancınığa takmak için yardıma mı ihtiyacın var? Yoksa duvarı kıracak biri mi lazım? 4 oyuncuya kadar çevrimiçi oyun ile Human: Fall Flat oyunu başka bir seviyeye çıkıyor.
Geliştirici
505 Games Srl
Güncellendi
16 Ocak, 2021
Boyut
505.7 MB
Sürüm
1.4
Gereksinimler
5.0 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Video

Sürümler

Sürüm Ağırlık Gereksinimler Tarih
1.4 993.8 MB 5.0 ve sonrası -

Açıklama

Human Fall Flat oyunu ile parkur ve similasyon oyunu sevenler için tavsiye ettiğim Play Store’de 41,99TL ile satışa sunulan bu oyun yapımcılığını 505 Games Srl şirketinin üstelendiği android oyun platformunun popüler similasyon ve parkur oyunlarından birisidir. Oyunda temel amacımız kontrolünü sağladığımız değişik karaktlerler ile bulunduğumuz dünya içerisinde zorlu parkurları aşmak, değişik tarzları ile dikkat çeken bulmacaları çözmek ve bölüm sonuna ulaşmaktır. Oyun Play Store’da ücretli olduğundan dolayı, oynamayan arkadaşlar için FULL APK olarak sunuyorum böylece oyunu ücretsiz bir şekilde indirip oynayabilirsiniz. Zorlu  parkur haritaları, değişik karakterler, oyuna özgü hareketler ve daha bir çok şey siz değerli android oyun kullanıcılarını bekliyor. Oyunda bulunan TÜRKÇE DİL DESTEĞİ ile rahatça herşeyi anlamanıza yardımcı olacaktır. Şimdiden keyifli oyunlar dilerim.

Human: Fall Flat, tek veya 4 oyuncuya kadar oynanabilen, havada asılı düşvari ortamlarda geçen bir şamatalı, neşeli bir fizik tabanlı platformdur. Ücretsiz yeni seviyeler ile canlı topluluğunu ödüllendirir. Her düş seviyesi; malikanelerden, kalelere ve Aztek maceralarına, karlı dağlara, esrarengiz gece ortamlarına ve endüstriyel konumlara kadar dolaşılacak yeni ortamlar sunar. Her seviyede birden çok yol ve mükemmel derecede şen bulmacalar ile keşif ve marifet ödüllendirilir.

DAHA FAZLA HUMAN, DAHA FAZLA KARGAŞA – O kayayı mancınığa takmak için yardıma mı ihtiyacın var? Yoksa duvarı kıracak biri mi lazım? 4 oyuncuya kadar çevrimiçi oyun ile Human: Fall Flat oyunu başka bir seviyeye çıkıyor.

ZİHİN AÇAN BULMACALAAR – Zorlu bulmacalar ve şamatalı çılgınlıklarla dolu açık uçlu seviyeleri keşfet. Yeni yolları dene ve tüm sırları keşfet!

BOŞ BİR TUVAL – İnşaatçıdan aşçıya, paraşütçüden madenciye, astronottan ninjaya kadar kıyafetler ile Human’ını istediğin gibi özelleştirebilirsin. Kafanı, üst ve alt gövdeni seç ve renklerle yaratıcılığını konuştur!

MUHTEŞEM ÜCRETSİZ İÇERİKLER – İlk günden beri ücretsiz olarak dört yeni seviye eklendi ve ufukta daha fazlası var. Bir sonraki düş ortamında neler olacak acaba?

CANLI BİR TOPLULUK – Yayıncılar ve Youtuber’lar benzersiz ve şenlikli oynanışı için akın akın Human: Fall Flat’e geliyor. Hayranları bu videoları 3 milyardan fazla izledi bile!

Human Fall Flat v1.4 FULL APK – TAM SÜRÜM MOD BİLGİSİ

  • Tam SÜRÜM APK

Human Fall Flat v1.4 FULL APK – TAM SÜRÜM Yenilikleri

  • Artık Termal ve Fabrika bölümlerini içerir
  • Human: Fall Flat’in yepyeni seviyesinde, altın arayıcıları “Termal”in karlı dağlarında hayallerine kavuşuyor.
  • Yeni "Fabrika" seviyesiyle Human: Fall Flat'e sanayi devrimi geliyor. Kafayı çalıştırıp devasa aletleri ve kocaman makineleri kullanmaya başlayın.