MOD

Dinlebi Sesli Kitap v2.1.0 PREMİUM MOD APK

Harika bir sesli dünya seni bekliyor, Dinlebi’ye hoş geldin!
Her gün genişleyen ve binlerce sesli kitaptan oluşan kocaman bir kütüphane, özel olarak hazırlanmış çok sayıda meditasyon pratikleri, binlerce Podcast ve sadece Dinlebi’de bulabileceğin Dinlebi Orijinal serileri, eşsiz bir uygulama deneyimi ile seni bekliyor.
Geliştirici
Dinlebi Sesli Kitap A.Ş.
Güncellendi
23 Mart, 2024
Boyut
56.49 MB
Sürüm
2.1.0
Gereksinimler
7.0 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Sürümler

Sürüm Ağırlık Gereksinimler
2.0.7 56.49 MB 7.0 ve sonrası

Açıklama

Kitaplara hayatında daha çok yer ver ve bunu sevdiklerinle paylaş. Güncel popüler kitaplardan, en çok okunanlara, zamansız klasiklerden Dinlebi’ye özel yazılmış eserlere, binlerce sesli kitap bir tık ötende. Yolculukta, ev ve iş arası gidip gelirken trafikte, yazın güneşlenirken, işlerine ara verdiğinde veya işlerini yaparken ya da hayata bir ara verip kendinle kalmak istediğinde, Dinlebi güzel bir deneyim ile seninle. Günün istediğin saatinde, istediğin yerde.

• ORTAM SESİ EKLE / SADECE DİNLEBİ’DE

Kitabını nerede dinlemek isterdin ya da sevdiğin bir podcast serisini? Metroda işe giderken sahildeymiş gibi sesli kitap dinlemek güzel olmaz mı? Dinlebi sayesinde şöminenin başında, yağmur yağarken ya da deniz kenarında veya bir tren yolculuğunda olduğunu hissederek kitap dinlemek çok kolay. 10’dan fazla ortam sesini dinlediğin içeriğin arka planına ekleyerek keyfini katlayabilirsin. Seçim sana kalmış!

• BAS-PAYLAŞ / SADECE DİNLEBİ’DE
Bas-Paylaş özelliği ile dilediğin kitabı doğrudan Instagram veya Facebook hikayelerinde sesli bir şekilde paylaşabilmen mümkün. Dinlebi Player’indaki Bas-Paylaş butonuna basılı tutarak sesli kitabın 15 saniyelik kısmını kaydedebilir ve hikayende paylaşabilirsin.

• KENDİ SESİNLE BİR KİTAP HEDİYE ET / SADECE DİNLEBİ’DE

Binlerce sesli kitaba ulaşmanı sağlayan Dinlebi, sevdiklerini de unutmuyor. Kendi sesini kaydederek arkadaşına, sevgiline, ailene kitap hediye edebilirsin. Üstelik hediyeyi alan kişinin abone olmasına gerek yok. Hediye gönderdiğin kişi kitaba önce senin sesli notunu dinleyerek başlayacak ve 30 gün boyunca ücretsiz dinleyebilecek!

Dinlebi Sesli Kitap v2.1.0 PREMİUM MOD APK MOD BİLGİSİ

Premium abonelik aktif.

Giriş yapmak zorunludur. Hızlı bir şekilde kayıt olup direkt kitaplar açılacaktır.

Dinlebi Sesli Kitap v2.1.0 PREMİUM MOD APK Yenilikleri

Her moduna uygun onbinlerce içeriğimiz var. Tüm bu içeriklere daha kolay erişebilmen için bu sürümde arama fonksiyonu geliştirmeleri yaptık. En iyi Dinlebi deneyimi için uygulamanı güncel tutmayı unutma.

Subscribe
Bildir
guest
5 Yorum
En Yeniler
Eskiler
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle
Mehmet B.
Mehmet B.
11 gün önce

Arka planda oynatmıyor. Ekran kararınca kendisi duruyor.

Aykut
Aykut
12 gün önce

Arka planda oynatma sorunu yaşıyorum arka planda oynamıyor

Mehmet
Mehmet
9 ay önce

Adamın youtube premium linkleri kırık yeniler misin konuyu birde brazzers apk gelir mi