MOD

VMOS PRO v2.9.9 PREMİUM MOD APK — SINIRSIZ PRO

VMOS Pro Mod APK, cihazınızda sanal bir Android işletim sistemi çalıştırmanıza olanak tanıyan bir Android emülatörüdür.
Geliştirici
VMOS
Güncellendi
27 Ocak, 2024
Boyut
32.2 MB
Sürüm
2.9.9
Gereksinimler
Cihaza Göre Değişir
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Açıklama

VMOS, çok yönlü bir sanal makine (VMware) platformu uygulamasıdır.
Bu sadece bir sanal makine simülatör uygulaması değil, aynı zamanda kullanıcıları kendi ROM’larını oluşturma konusunda destekleyebilen bir ROM platformudur. VMOS aynı zamanda, dosya ve fotoğraf şifreleme ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek bir gizlilik kasası gibi sizin güvenli yol arkadaşınızdır. İndirilen sanal makineler VMOS’ta mobil meraklılarının gecikme endişesi duymadan daha iyi bir oyun deneyimi yaşamasına olanak sağlayabilir ve bulut telefonlardan daha iyi yerel bulut cep telefonu deneyimi sağlar.Paralel alan veya ultra gizlilik alanı gibi özelliklere sahip olmayan telefonlar bile uygulamamızda birden fazla açıklık elde edebilir, gerçek oyun çoklu açılımını ve hatta ekranı kapatmayı ve kapatmayı sağlar.Herhangi bir uygulama için kayan pencereleri destekler ve aynı ekranda birden fazla uygulama çalışabilir.Gerçek makine ile bir arada bulunmanın bir versiyonudur.Aynı zamanda kaynak klonlamayı da başarabilir. dosya aktarım istasyonu aracılığıyla, sıkıcı tekrarlayan kurulumlara olan ihtiyacı ortadan kaldırır.

VMOS’un özellikleri şunları içerir:
【Güvenlik Koruması】Virüs ve sistem çökmeleri riskinden endişe duymadan geliştirme ve test etme ihtiyaçlarını karşılayabilen bağımsız bir sanal cep telefonu sistemi.
【Her Şey Kayan Pencere】Herhangi bir uygulama için kayan pencereleri destekler ve aynı ekranda birden fazla uygulama çalışabilir.
【Uygulama Çift Açılış】 Oyun çift açılış, uygulama çift açılış, canlı yayınları izlerken veya sohbet ederken oyun oynayın, bulut telefonlardan daha akıcı ve iş ve yaşam birbirini dışlamaz.
【Rahat Çalışma】 Yüzen bir topun işlevi ile çalıştırma ve değiştirme basit ve kullanışlıdır.
【Ekran Kapalı ve Kapatma】Çözünürlük değişikliğini destekler ve ekran kapalıyken arka planda çalışabilir.
【Dosya Aktarımı】Dosya aktarım istasyonu, gerçek makine ve sanal makine uygulama dosyalarının karşılıklı klonlanmasını destekleyerek sıkıcı tekrar eden kurulumlara olan ihtiyacı ortadan kaldırır.

VMOS PRO v2.9.9 PREMİUM MOD APK — SINIRSIZ PRO MOD BİLGİSİ

VMOS PRO v2.9.9 PRO MOD APK — SINIRSIZ PRO: uygulamadaki pro özellikleri kullanabilirsiniz.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle