MOD

Meridian 157 Chapter 2 v1.1.3 FULL APK – TAM SÜRÜM

Meridian 157'nin çılgınlığından bir kaçış bulmak artık size kalmış, ancak Kaçış o kadar kolay olamayabileceği için uyarılmalıdır. David bu kadar aradığı cevapları bulabilecek mi, yoksa çabaları boşa mı çıkacak? David'in şu anda sıkışıp kaldığı durumdan çıkmasına yardım edin
Geliştirici
NovaSoft Interactive
Güncellendi
27 Mart, 2024
Boyut
331.7 MB
Sürüm
1.1.3
Gereksinimler
4.1 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Video

Açıklama

Meridian 157 Chapter 2 v1.1.3 FULL APK, macera, bulmaca ve yoğun gizem temalı oyunları seviyorsanız deneyebileceğiniz yapımcılığını NovaSoft Interactive stüdyosunun üstlendiği Android platformunun sevilen oyunlarından birisidir. Amacınız kontrolünü sağladığınız dedektif David Zander isimli karakterle sıkışıp kaldığınız adada esrarengiz olayların peşinden gitmek, görevleri tamamlamak ve çıkış yolunu bulup kurtulmaktır. Etkileşime geçebileceğiniz onlarca eşya – alet, detaylı kurgulanmış ortamlar, tehlikeli görevler ve dahası sizleri bekliyor. Unutmayın yapacağınız seçimler sizi farklı sonlara götürebilir, dikkatli olmanız gerekiyor. STEAM üzerinden mobil cihazlara geçiş yapan oyunlardan birisidir.

Dedektif David Zander hem mecazi hem de gerçek anlamda dibe vurdu. Yerin derinliklerinde, kayıp ve unutulmuş bir adada mahsur kalan David’in önceliği, kendisini çevreleyen gizemle ilgili yanıtlar bulmaktan, kendisini tuzağa düşmüş bulduğu krizden sağ çıkmaya kayıyor.

Meridian 157, etkileşimli bulmacalar ve uzun bir bölüm dizisi boyunca geçen ilgi çekici bir hikaye içeren, işaretle ve tıkla bulmaca macera serisidir. En son teknoloji işleme teknolojisi kullanılarak oluşturulan bu bölüm, oyuncuları benzersiz ve korkutucu ortamlara sürüklemeye odaklanırken aynı zamanda önemli bulmacaların ve ilgi çekici etkileşimlerin keyfini çıkarmalarına olanak tanıyor. Meridian serisinin sunduğu şeylerin tadına bakmak için tamamen ücretsiz önsözü deneyin!

Ana Özellikler:
• Yüksek kaliteli görselleri tamamlayan özel yazılı müzik
• Pek çok farklı oyun tarzını destekleyen tüm yeni eşya birleştirme özelliği
• Ürkütücü ve heyecan verici bir hikayeyi sürdüren son bölüm
• Zorlu ve eğlenceli bulmacalar ve bilmeceler
• En zor bilmecelerden bazıları için mantıksal bir ipucu ve ipucu sistemi
• İngilizce, Fransızca, Rusça, Almanca, Çince (Mandarin), İspanyolca, Portekizce ve İtalyanca dahil olmak üzere 8 dilde mevcuttur!
• Renk tabanlı bulmacalarda sorun yaşayabilecek kişiler için yeni renk körü modu mevcut
• Gizli nesneleri araştırın ve Meridian 157’nin ardındaki gizemi çözün!

Meridian 157 Chapter 2 v1.1.3 FULL APK – TAM SÜRÜM MOD BİLGİSİ

Meridian 157 Chapter 2 v1.1.3 FULL TAM SÜRÜM APK

Meridian 157 Chapter 2 v1.1.3 FULL APK – TAM SÜRÜM Yenilikleri

• Gizlilik politikası bilgileri eklendi
• Küçük hata düzeltmeleri

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle