Bloody Bastards v4.0.5 MOD APK — PARA HİLELİ

Mücadele, aksiyon ve dövüş oyunları sevenler için tavsiye ettiğim siz değerli kullanıcılarımıza özel sınırsız para hileli şekilde sunuyorum bu sayede oyundaki rakiplerinizi daha kolay yenebilir, kendinizi geliştirebilirsiniz.
Geliştirici
Tibith
Güncellendi
8 Eylül, 2023
Boyut
64.0 MB
Sürüm
4.0.5
Gereksinimler
4.4 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Video

Sürümler

Sürüm Ağırlık Gereksinimler
v2.6.6.9 62.1 MB 4.4 ve sonrası
v2.0.1.5 43.5 MB 4.4 ve sonrası

Açıklama

Bloody Bastards v4.0.5 MOD APK PARA HİLELİ, mücadele, aksiyon ve dövüş oyunları sevenler için tavsiye ettiğim yapımcılığını Tibith stüdyosunun üstlendiği android oyun platformunun popüler dövüş ve aksiyon oyunlarından birisidir. Oyundaki temel amacınız yönetimine sahip olduğunuz karakter ile birlikte büyük arenada rakiplerinizi bitirmek ve kazanmaya çalışmaktır. Bloody Bastards MOD APK ile oyunda yaşanan parasal ve genel sıkıntılardan dolayı siz değerli kullanıcılarımıza özel sınırsız para hileli şekilde sunuyorum bu sayede oyundaki rakiplerinizi daha kolay yenebilir, kendinizi geliştirebilirsiniz. Gerçekçi görsel efektler, kanlı ortamlar, heycan verici dövüş atmosferi ve daha birçok şey siz değerli android oyun kullanıcılarını bekliyor. Şimdiden keyifli oyunlar dilerim.

Bloody Bastards, piç kardeşlerinize karşı savaştığınız fizik tabanlı bir ortaçağ dövüş oyunudur.

Şampiyonlar arenasında hançerler, baltalar, kılıçlar, gürzler ve çekiçlerden oluşan bir cephanelik kullanarak düşmanlarınızı yok edin.

Piksel sanatı, 2D fizik ve ragdoll mekaniğinin benzersiz bir karışımında Bloody Bastards, başka hiçbir şeye benzemeyen bir dövüş deneyimi sunuyor. Her eli ayrı ayrı kontrol etmek için ekranın her iki tarafına dokunup basılı tutun ve hareket etmek için iki kez dokunun. Binlerce ölümcül kombinasyon oluşturmak için yüzlerce farklı silah, kalkan, gövde, bacak ve başlık arasından seçim yapın.

Göster Kendini! Sadece bir tane olabilir!

Özellikler:
– Hızlı tempolu, fizik tabanlı, 2D dövüş oyunu
– Çeşitli konumlarda çok sayıda farklı seviye
– Binlerce ekipman parçası
– Her seviyede farklı ve zorlu düşmanlar
– Çılgın çok oyunculu

Bloody Bastards v4.0.5 MOD APK — PARA HİLELİ MOD BİLGİSİ

Sınırsız Para Hileli

Bloody Bastards v4.0.5 MOD APK — PARA HİLELİ Yenilikleri

Hata düzenlemeleri yapılmıştır.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle