Bloodshore v1.0 FULL APK — TAM SÜRÜM

Bloodshore v1.0 FULL APK, hikaye tabanlı ve seçim yapma üzerine kurulu oyunları seviyorsanız denemeniz gerektiğini düşündüğüm yapımcılığını bu tür oyunlarıyla tanınan Wales Interactive firmasının üstlendiği Android platformuna yeni giriş yapan oyunlardan birisidir.
Geliştirici
Wales Interactive
Güncellendi
12 Şubat, 2023
Boyut
1.7 GB
Sürüm
1.0
Gereksinimler
5.0 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Video

Açıklama

Amacınız kontrolünü sağladığınız karakterle katıldığınız televizyon programında düşmanlarınıza karşı mücadele etmek, kararlar vererek ilerlemek ve galip olmaktır. Bloodshore içinde yaşanan genel kısıtlamalardan dolayı FULL APK yani TAM SÜRÜM olarak sunuyorum bu sayede oyunun keyfini sonuna kadar çıkarabilir, istediğiniz seçimleri yaparak hikayenin sonuna ulaşabilirsiniz. Seçimlerinize göre şekillenen sonlar, detaylı bir şekilde kurgulanmış hikaye, görevler ve dahası sizleri bekliyor. Bloodshore v1.0 sürümünde hatalar için düzeltmeler yapılmış olup herkes için indirilmeye sunulmuştur. STEAM üzerinden mobil cihazlara geçiş yapan oyunlardan birisidir. TÜRKÇE dil desteği mevcuttur.

Bloodshore, ünlü yayıncılar, göstericiler ve idam mahkûmları arasında geçen televizyonda yayınlanan bir savaştır. Siz, hayatını değiştirebilecek bir ödül için savaşan kariyeri bitmiş bir aktör olan Nick’in kaderini kontrol ediyorsunuz.

Dünyanın en sevilen televizyon programı Öldür/Yayınla’nın son sezonunda hiçbir şey göründüğü gibi değil. Nick, süresi bitmeden Bloodshore Adası hakkındaki gerçeği ortaya çıkarabilecek mi?

• 8 saatlik FMV görüntüsü, bir oyunda olan en fazla saat.
• Kararların önemi vardır ve etkilerinin görsel geri bildirimleri olur.
• İlişki takibi yapılır ve ilişkiler, hikâyeyi etkileyebilir.
• Tek bir hikâye, birden fazla farklı yol ve sonuç.
• The Complex ve Five Dates’in yapımcılarından.

Bloodshore v1.0 FULL APK — TAM SÜRÜM MOD BİLGİSİ

Bloodshore 1.0 hile apk : oyundaki gerçek parayla satılan tam sürüm oyun kilidi açıktır.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle