MOD

Netflix v8.110.0 PREMİUM MOD APK

Netflix Premium ile artık istediğiniz film, dizi, belgesleri vb. bir çok kaliteli içeriği bulunduğu ücretsiz bir platform yaptık. Netfilix'in Türkiye fiyatına bakacak olursak 17,99TL - 41,99TL ile başlayan fiyatlar kaşımza çıkacaktır. Siz değerli kullanıcılarımıza özel son sürüm PREMİUM MOD APK ile ücretsiz tüm ödüllü dizleri ve filmleri rahatlıkla izleyebileceksiniz.
Geliştirici
Netflix Inc.
Güncellendi
7 Nisan, 2024
Boyut
26.8 MB
Sürüm
8.110.0
Gereksinimler
Cihaza göre değişir
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Video

Açıklama

Netflix, Amerikalı bir şirket tarafından sağlanan ve dünya genelinde popüler olan bir video yayın hizmetidir. Netflix, çeşitli televizyon dizileri, filmler, belgeseller ve diğer içerik türlerini üyelerine çevrimiçi olarak sunar. 1997 yılında kurulan şirket, ilk olarak DVD kiralama işine odaklanmıştır ancak zamanla çevrimiçi yayın platformuna dönüşmüştür.

Netflix uygulaması, mobil cihazlar, akıllı televizyonlar, oyun konsolları, bilgisayarlar ve diğer cihazlar aracılığıyla erişilebilir. Uygulama, kullanıcılara abonelik temelli bir hizmet sunar ve bir Netflix hesabına sahip olan üyeler, platformda yer alan geniş içerik kütüphanesine erişebilirler.

Netflix uygulamasının özellikleri şunlardır:

1. Geniş İçerik Kütüphanesi: Netflix, binlerce film, dizi, belgesel ve diğer içerikleri sunar. Yayın hizmeti, farklı türlerde içerikler ve orijinal yapımlar da içerir.

2. Kişiselleştirilmiş Öneriler: Uygulama, izleme geçmişine dayanarak kullanıcılara kişiselleştirilmiş içerik önerileri sunar. Bu şekilde, izleyiciler ilgi duydukları içeriklere kolayca erişebilirler.

3. Çevrimdışı İzleme: Netflix, belirli içerikleri indirme seçeneği sunar, böylece kullanıcılar internet bağlantısı olmadan çevrimdışı olarak içerikleri izleyebilirler.

4. Çoklu Profil Desteği: Aileler ve kullanıcılar, aynı hesap altında farklı profiller oluşturabilir ve kendi izleme alışkanlıklarını kaydedebilirler.

5. Orijinal Yapımlar: Netflix, kendi orijinal diziler ve filmler üretir ve bu içerikleri sadece Netflix platformunda sunar.

6. Sürekli Güncellenen İçerik: Netflix, içerik kütüphanesini düzenli olarak günceller ve yeni içerikleri ekler, böylece kullanıcılar her zaman yeni ve ilgi çekici içeriklerle karşılaşır.

Netflix uygulaması, dünya genelinde büyük bir popülariteye sahip olmuş ve dizi-film izleme alışkanlıklarını büyük ölçüde değiştirmiştir. Üyeler, abonelikleri dahilinde diledikleri zaman ve istedikleri cihazda içeriklere erişebilirler. Yüksek kaliteli içerik sunumu ve kullanıcı dostu arayüzü sayesinde Netflix, geniş bir izleyici kitlesi tarafından tercih edilen bir platform haline gelmiştir.

Netflix Premium ile artık istediğiniz film, dizi, belgesleri vb. bir çok kaliteli içeriği bulunduğu ücretsiz bir platform yaptık. Netfilix’in Türkiye fiyatına bakacak olursak 17,99TL – 41,99TL ile başlayan fiyatlar kaşımza çıkacaktır. Siz değerli kullanıcılarımıza özel son sürüm PREMİUM MOD APK ile ücretsiz tüm ödüllü dizleri ve filmleri rahatlıkla izleyebileceksiniz. Türkçe’de dahil olmak üzere bir çok altyazı dilleri mevcut olup tüm izledikleriniz anlayabileceksiniz. Tüm içerikleri 4K kalitede izleyip sizi derinlere daldıracak efsane dizilerin, filmlerin, belgesellerin bulunduğu daha bir çok şey sizi beklemekte. Tek yapmanız gereken uygulamayı cihazınıza indirip bir kaç ayarlama ile tüm içeriklere TÜRKÇE ve ücretsiz erişebileceksiniz. Şimdiden keyifli izlemeler.

Netflix v8.110.0 PREMİUM MOD APK MOD BİLGİSİ

NOT: Hiç bir yerde Netflix'in orijinal MOD'lu bir apk'sını bulamazsınız bu yüzden ona yakın ve içeriklerine sahip uygulamalar vardır. Ve biz sizin için en iyi uygulamayı bulup paylaştık.

İNDİRMEDEN ÖNCE OKUYUN

1- "Netflix (YENİ) 8.106.1 PREMİUM MOD APK": Bu YENİ olan modda daha rahat ve temiz bir arayüze sahip yeni bir moddur. Film veya Diziler açılmıyor ise VPN kullanın. Önerim 1.1.1.1 WARP uygulamasını kullanmanızdır. İnternet hızınız düşmez ve sınırsızdır.

2- "Netflix (ESKİ) 8.106.1 PREMİUM MOD APK": Bu modda sorunsuz çalışmaktadır fakat eski ve internet görünümlüdür bu nedenle yavaş ve kullanımı biraz karışık gelebilir. Tek yapmanız gereken uygulamayı açmak ve açılışta direk "Giriş Yap" butonuna tıklamaktır. Ardından dizipal sitesine girmiş olacaksınız. REKLAMSIZ kullanabilmeniz için giriş yapmanız önerilir. (Şahsi bilgilerinizi girmek zorunda değilsiniz, giriş Bilgilerini Sallayabilirsiniz)

NOT: Yeni olan MOD "Beta" sürümündedir yani tam olarak çıkış olmamıştır ve hatalar illaki vardır bu nedenle lütfen yorumlara yazmadan önce bunu göz önünde bulundurun.

Netflix v8.110.0 PREMİUM MOD APK Yenilikleri

Ara yüz ayarlamaları.

Farklı filmler ve diziler eklendi.

Türkçe dil ve düblaj desteği arttırıldı.

Daha kaliteli çözünürlükte izlemenize yarayacak bir çok özellik eklendi.

Subscribe
Bildir
guest
247 Yorum
En Yeniler
Eskiler
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle
Wick
Wick
7 ay önce

Video hata veriyor açılırken hocam

ozan
ozan
7 ay önce

Hocam uygulama yüklenmiyor

jjkust
jjkust
7 ay önce

hocam one piece live action gelecek mi bugun saat 10 da?

Mert Sevil
Editor
7 ay önce
Yanıtlanan:  jjkust

Bir sonraki güncellemede gelecektir..

Tahir
Tahir
9 ay önce

Reis uygulama indi ama giriş yapmıyor sayfada öyle bekletiyor giriş tuşuna basıyorum girmiylr

Tahir
Tahir
9 ay önce
Yanıtlanan:  İsmail Akçay

Abi dünden beli böyle giriş tuşuna basıyorum bahis reklamı gelirse geri tuşuna basın diyor ne reklam geliyor ne de başka birşey bembeyaz ekran

Tahir
Tahir
8 ay önce
Yanıtlanan:  İsmail Akçay

Hocam olmazsa. Ne yapacağız İnşallah Türkçe. Dublaj, vardır!

adsız
adsız
10 ay önce

Gelen dizipal ve mod, premium, reklamsız filan değil. Normal bir site geliyor ve xbet gibi kumar reklamı var sürekli. Kalsın.

Harun
Harun
10 ay önce

Uygulama yüklenmedi hatası alıyorum.

Beyza
Beyza
10 ay önce

Admin iki tane apk dosya indirdim farklı farklı yowhatapp diye bisey yüklüyor niye böyle oldu anlamadım yardımcı olursn sevinirim 😊

Berat
Berat
10 ay önce

Çok güzel bir uygulama

Mert Sevil
Editor
10 ay önce
Yanıtlanan:  Berat

Ne mutlu bize, iyi günler de kullanın..

Yorgun birii
Yorgun birii
11 ay önce

Siz varya birtanesiniz <3

Huseyin
Huseyin
11 ay önce

Hocam başka siteye atıyor indiremiyorum

Devran
Devran
1 yıl önce

Android tv de yuklenemedi hatasi veriyor

Ne yapican¿
Ne yapican¿
1 yıl önce
Yanıtlanan:  Devran

Onu buraya yazma uygulamayı geliştiren ekibe yaz Apkdelisi geliştirmedi…

Atc
Atc
1 yıl önce

Arkadaşlar bakın üst tarafta yazılan açıklamaları okuyun. Orijinal modlu Netflix hiçbir yerde yok diye belirtmiş. İçerisinde Netflix dizleri mevcut. Hocam Allah sabır versin sana.

HAKAN
HAKAN
1 yıl önce

Cep tlf nuna iner mi

yusuf
yusuf
1 yıl önce

Dizipal netflixin mod hali değil ki. Daha önce paralı olanı vardı burada. Dizipal normal film paylaşımı yapan siteler gibi. Zaten oradaki bazı filmler var ve güncel de değil

Cihan
Cihan
1 yıl önce

Bu Netflix değil, dizipal çıkıyor

şafak
şafak
1 yıl önce

ld player yüklü hala yükle diyor neredesin admin ?

Esra Özdemir
Esra Özdemir
1 yıl önce

Yüklemek için linke çift tıklıyorum beni SineWix yönlendiriyor ben SineWix kullanmak istemiyorum Kardeşim Netfilix indirmek istiyorum

Arsi
Arsi
1 yıl önce

Exxen. Konusanlari hangisinden izleyebilirim hocam

Ahmet
Ahmet
1 yıl önce

Abi uygulama çok iyide yükleme zor abi son adımda APK indire basıyom sinefx APK sı falan çıkıyor

sıla
sıla
1 yıl önce

indirme linkine basıyorum sürekli olarak aynı sayfaya yönlendiriyor ve asla inmiyor yedek linkleri de denedim